Ads Top

Ραντεβού Σεμέδο - Μαρινάκη για νέο συμβόλαιο!


Σήμερα έγινε το ραντεβού του Σεμέδο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο συμβόλαιο - Οι πρώτες πληροφορίες!
Γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες για νέο συμβόλαιο στον Σεμέδο, για πρόταση του Ολυμπιακού, ακόμα και για απόρριψη από τον Ρούμπεν σε αυτό, από τους παραμυθάδες Πορτογάλους.
Όλες οι πληροφορίες από το πάντα έγκυρο redwhite.gr στο Instagram!



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αποκάλυψη: Σήμερα το ραντεβού του Σεμέδο με τον πρόεδρο για το νέο συμβόλαιο! Γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες για νέο συμβόλαιο στον Σεμέδο, για πρόταση του Ολυμπιακού, ακόμα και για απόρριψη από τον Ρούμπεν σε αυτό, από τους παραμυθάδες Πορτογάλους. Μέχρι σήμερα, αυτό που είχε συμβεί μεταξύ Ολυμπιακού και Σεμέδο για νέο συμβόλαιο ήταν προφορικές συζητήσεις και όχι κάτι επίσημο. Όχι νούμερα, όπως έγραψαν στη Πορτογαλία, ούτε κάτι παραπέρα. Το επόμενο βήμα στην υπόθεση αυτή έγινε σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του @redwhite.gr. Ο Ρούμπεν Σεμέδο πριν βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, είχε το μεγάλο ραντεβού για την παραμονή του στο λιμάνι. Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορούσε να συμβεί με οποιονδήποτε άνθρωπο της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο Πορτογάλος στόπερ είχε ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πρόθεση των δύο πλευρών ήταν να υπάρξει συμφωνία. Ο Σεμέδο, όπως μάθαμε, είχε δεχθεί μια πολλή δελεαστική πρόταση από την Μπενφίκα, είχε πλησιάσει στη Λισαβώνα, αλλά αυτό βρίσκεται στο παρελθόν. Το μυαλό του 27χρονου βρίσκεται -πια- πίσω στον Ολυμπιακό και αυτό που ήθελε να ακούσει σήμερα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν, ήταν μια πρόταση που να έφτανε τα νούμερα που δίνουν ή τουλάχιστον έδιναν οι αετοί. Το τι συνέβη στο ραντεβού είναι άγνωστο. Σκεφτείτε ότι ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί το ραντεβού. Ας ελπίσουμε εμείς (από πλευρά μας) ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πράξη την επιθυμία του κόουτς Μαρτίνς.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝚁𝚎𝚍𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎.𝚐𝚛 (@redwhite.gr) στις

Μέχρι σήμερα, αυτό που είχε συμβεί μεταξύ Ολυμπιακού και Σεμέδο για νέο συμβόλαιο ήταν προφορικές συζητήσεις και όχι κάτι επίσημο. Όχι νούμερα, όπως έγραψαν στη Πορτογαλία, ούτε κάτι παραπέρα.

Το επόμενο βήμα στην υπόθεση αυτή έγινε σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του @redwhite.gr. Ο Ρούμπεν Σεμέδο πριν βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, είχε το μεγάλο ραντεβού για την παραμονή του στο λιμάνι.

Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορούσε να συμβεί με οποιονδήποτε άνθρωπο της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, ο Πορτογάλος στόπερ είχε ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η πρόθεση των δύο πλευρών ήταν να υπάρξει συμφωνία.

Ο Σεμέδο, όπως μάθαμε, είχε δεχθεί μια πολλή δελεαστική πρόταση από την Μπενφίκα, είχε πλησιάσει στη Λισαβώνα, αλλά αυτό βρίσκεται στο παρελθόν. Το μυαλό του 27χρονου βρίσκεται -πια- πίσω στον Ολυμπιακό και αυτό που ήθελε να ακούσει σήμερα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού ο Ρούμπεν, ήταν μια πρόταση που να έφτανε τα νούμερα που δίνουν ή τουλάχιστον έδιναν οι αετοί.

Το τι συνέβη στο ραντεβού είναι άγνωστο. Σκεφτείτε ότι ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί το ραντεβού. Ας ελπίσουμε εμείς (από πλευρά μας) ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πράξη την επιθυμία του κόουτς Μαρτίνς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.