Ads Top

Θέλει Σωκράτη, προτάθηκε ο Αραούχο στον Ολυμπιακό!


Μετά την Ομόνοια αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Σεμέδο, με τον Ολυμπιακό να κοιτάει τον Παπασταθόπουλο. Προτάθηκε ο Αργεντινός φορ στους Πειραιώτες.
Όσο μένει ανοικτό το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και του ενδιαφέροντος της Μπενφίκα, είναι λογικό στον Ολυμπιακό να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Πορτογάλος άσος.
Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», αρκετοί μέσα στην ομάδα θεωρούν ότι η ιδανικότερη λύση θα ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Πρόκειται για έμπειρο κεντρικό αμυντικό, που χαίρει της εκτίμησης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας (όπως φάνηκε στα πρόσφατα ματς με την Άρσεναλ) και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν των Πειραιωτών.

Βέβαια οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή είναι λίγες ως ελάχιστες, αφού ο διεθνής στόπερ έχει πέραση στο εξωτερικό και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, προσφέροντας μάλιστα ένα καλό οικονομικά συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως απρόσμενα προτάθηκε στην πειραϊκή ΠΑΕ ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ, μετά από έναν ακόμη δανεισμό του στην ΑΕΚ, επέστρεψε στη Λας Πάλμας, η οποία φέρεται να τον παραχωρεί για να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του που φτάνει το 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Μάλιστα, ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη, η οποία κινείται για τον δανεισμό του και καλύπτει περίπου το μισό συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.