Ads Top

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 87-77


Ασύνδετος, με κακές άμυνες και επιθετικά προβλήματα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΑΕΚ και έδειξε πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο!
Οι αρχικές πεντάδες

ΑΕΚ: Γκίκας, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Χρυσικόπουλος, Μορέιρα
Παναθηναϊκός: Τζάκσον, Φόστερ, Παπαπέτρου, Μπέντιλ, Παπαγιάννης

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 45-39, 68-60, 87-77

Το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ νωθρά στο παρκέ, με την ΑΕΚ να επιβάλλει στο ξεκίνημα τον ρυθμό της και με πρωταγωνιστή τον Χρυσικόπουλο να φτάνει σε ένα γρήγορο 10-2. Η είσοδος του Νέντοβιτς «ανέβασε» τους «πράσινους», με τον Σέρβο να οδηγεί την επίθεση και τον Παπαπέτρου με ένα επιθετικό ξέσπασμα να βάζει μπροστά τον «Εξάστερο» (15-17). Η ΑΕΚ ανέκτησε το προβάδισμα, όμως Μήτογλου και Παπαπέτρου έφεραν ξανά το ματς στα ίσα.

Με ένα τρίποντο του Καλαϊτζάκη το «Τριφύλλι» πέρασε μπροστά (28-29), όμως από εκεί και μετά δυσκολεύτηκε πολύ να βρει επιθετικές λύσεις. Η ΑΕΚ πήρε συνεχόμενα τρίποντα από τους πρώην «πράσινους» Λοτζέσκι και Ράις, «έχτισε» μια διαφορά 6 πόντων και την διατήρησε μέχρι την ανάπαυλα, παρά τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού να πλησιάσει στο σκορ.

Ο «Εξάστερος» ξεκίνησε αρνητικά και το δεύτερο μέρος, αφού παρά το 5-0 που «έτρεξε» με Παπαπέτρου και Νέντοβιτς βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω με διψήφια διαφορά (56-46). Ο Νέντοβιτς βρήκε προσωπικούς πόντους και κατέβασε την διαφορά, όμως η ΑΕΚ ήταν σταθερά μπροστά, δίχως να κινδυνέψει να χάσει το προβάδισμα.

Η ΑΕΚ έφτασε για πρώτη φορά στο +11 (77-66), δείχνοντας διάθεση να «τελειώσει» το ματς, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους και με Φόστερ, Παπαγιάννη και Ουάιτ πλησίασε στους 5. Ωστόσο ο «Εξάστερος» δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα-«συναγερμό» εν’όψει της συνέχειας.

«Όλα Πράσινα» MVP of the Game: Νεμάνια Νέντοβιτς
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.