Ads Top

Πέλκας: «Τιμή μου να είμαι αρχηγός στον ΠΑΟΚ, θα δώσουμε το 200% με Μπενφίκα»


Ο Δημήτρης Πέλκας αναφέρθηκε στο επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά και στην ανάληψη της αρχηγίας του «Δικεφάλου».
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» πρέπει να δώσουν τα πάντα για να τα καταφέρουν απέναντι στην Μπενφίκα.
«Σεβόμαστε τη Μπενφίκα αλλά μέχρι ενός σημείου. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, θα δώσουμε το 200% για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες. Παλαιότερα έπαιξα τρεις φορές εναντίον της Μπενφίκα με την φανέλα της Βιτόρια Σετούμπαλ και άλλες δύο πιο πρόσφατα με τον ΠΑΟΚ, έχω και τους δυο φίλους μου στην ομάδα της Λισαβόνας. Με τον Σάμαρη μίλησα πρόσφατα, είναι τραυματίας, δεν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Τον Οδυσσέα (σ.σ. Βλαχοδήμος) θα τον δω και ελπίζω να είναι αυτός στεναχωρημένος μετά το παιχνίδι».

Μετά την αποχώρηση του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Δημήτρης Πέλκας έγινε πρώτος αρχηγός στον ΠΑΟΚ και μίλησε για την ανάληψη της αρχηγίας.

«Είναι τιμή που φοράω το περιβραχιόνιο. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ότι αξίζω να το φοράω. Ο αρχηγός δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και είναι παράδειγμα για τους συμπαίκτες του», είπε και από τους αρχηγούς ομάδων του παρελθόντος ξεχώρισε «με πρώτη σκέψη τον Τζέραρντ και τον Ζιντάν», φυσικά δεν ξέχασε «τον Κούδα που είναι ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως επίσης και την εθνική ομάδα του 2004 που «κατάφερε με αρχηγό τον Θόδωρο Ζαγοράκη να κάνει απίστευτα πράγματα και να εμπνεύσει τα παιδιά της δικής μου γενιάς αλλά και της επόμενης».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.