Ads Top

Αποθέωση για τον Τσιμίκα: «Μπορεί να γίνει σούπερ σταρ» (vids)


Η ιστοσελίδα «90min.net» συμπεριέλαβε τον Τσιμίκα στη λίστα με τους πέντε κορυφαίους νεαρούς παίκτες που πήραν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και έχουν όλα τα φόντα για να γίνουν σούπερ σταρς.
Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του. Το δικό του παραμύθι. Τον Ιανουάριο του 2017, όταν ο Ολυμπιακός τον έδινε ως δανεικό στην Εσμπιεργκ, κανείς δεν περίμενε την εξέλιξη που θα έχει ο Ελληνας μπαξ.
Ο διεθνής αριστερός μπακ δούλεψε σκληρά, τόσο στην Δανία όσο και στην Ολλανδία, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βίλεμ και επέστρεψε στον Ολυμπιακό έτοιμος να πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού. Ο Τσιμίκας ξεδίπλωσε στον αγωνιστικό χώρο την σπουδαία του κλάση, άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν βγήκε ποτέ ξανά από την 11άδα του Ολυμπιακού. Εγινε βασικός και αναντικατάστατος, κάνοντας σπουδαία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παιχνίδια που τον έβαλαν στα ραντάρ των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου και του έδωσαν το εισιτήριο για την Λίβερπουλ.

Μια μεταγραφή στην οποία πιστεύει πολύ ο Γιούργκεν Κλοπ και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας. Ο Γερμανός προπονητής πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και θεωρεί ότι ο 24χρονος έχει όλα τα φόντα για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο και μάλιστα να κάνει τη διαφορά σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Λίβερπουλ. Το ίδιο θεωρούν και οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «90min.com» συμπεριέλαβε τον Κώστα Τσιμίκα στους πέντε σχετικά άγνωστους στο ευρύ κοινό παίκτες, που πήραν το φετινό καλοκαίρι μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και έχουν όλα τα φόντα για να εξελιχθούν σε σούπερ σταρς.


«Ο 24χρονος παίζει ως αριστερός μπακ και θα αποτελέσει το μπακ απ του Ρόμπερτσον. Ενός από τους καλύτερους full back στον κόσμο. Την περσινή σεζόν έπαιξε στον Ολυμπιακό και η μεταγραφή του κόστισε περίπου 13 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Αγγλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Κώστα Τσιμίκα η εν λόγω ιστοσελίδα.


Στην ίδια πεντάδα με τον Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται επίσης ο Γουέστον ΜακΚένι. Ο 22χρονος Αμερικανός μετακόμισε από την Σάλκε στην Γιουβέντους και παίζει κυρίως ως 8άρι.




Μαζί με τους δύο προαναφερθέντες στη λίστα του «90min» βρίσκεται ο Πέδρι. Ο 17χρονος που απέκτησε η Μπαρτσελόνα από την Λας Πάλμας και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Καταλανοί και ειδικά ο τεχνικός της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του νεαρού εξτρέμ και μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός θα τον έχει κανονικά στην πρώτη ομάδα ως μία εναλλακτική λύση.




Ενας ακόμα παίκτης που πήρε μεταγραφή φέτος σε μεγάλη ομάδα και έχει τις δυνατότητες για να γίνει σούπερ σταρ είναι ο Μαλάνγκ Σαρ. Ο 21χρονος πήγε από τη Νις στην Τσέλσι και αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ. Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Γαλλίας και ο Φρανκ Λάμπαρντ θεωρεί ότι μπορεί να γίνει ο νέος «βράχος» της αμυντικής γραμμής της Τσέλσι.




Τη λίστα συμπληρώνει ο Πιερ Καλούλου. Ο 20χρονος Γάλλος δεξιός μπακ που πήγε από τη δεύτερη ομάδα της Λιόν στην Μίλαν. Η ομάδα της Λομβαρδίας πιστεύει ότι έχει βρει «λαβράκι» και έναν από τους επόμενους πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.











Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.