Ads Top

Nέα αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ μετά τον Μαουρίσιο!


Κορυφαίο όνομα πωλείται σε τιμή... έκπληξη. Ποιος ακολουθεί Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια;
Ο ΠΑΟΚ, για την ακρίβεια ο Ρέμπε, μπορεί να κινείται για να υπογράψει κάποιους παίκτες, αλλά αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με ελεύθερους (τύπου Σβαμπ) ή δανεικούς. Λόγω FFP υπάρχει... απαγορευτικό στις μεταγραφές (να πληρώσει δηλαδή tranfer fee) εκτός κι αν προηγηθεί κάποια πωληση.
Πάμε τώρα και στο ψητό της υπόθεσης που θα αποτελέσει τεράστια αποκάλυψη του "σκύλου". Και μιλάμε για απόλυτα αξιόπιστη πληροφορία, με πηγή απο την πιο ενημερωμένη πλευρά της ελληνικής πιάτσας agents. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 

Ο Δημήτρης Γιαννούλης όχι μόνο συνεχίζει να βρίσκεται στην κεντρική -καλύτερη θέση της "ασπρόμαυρης" βιτρίνας και συνεχίζει να απασχολεί την ευρωπαική αγορά, αλλά παρότι κάποια νέα επίσημη πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποτελεί ειλημμένη απόφαση Σαββίδηδων - Γκοντσάρεβας - Ρέμπε - Φερέιρα να πουληθεί μέσα στον Αύγουστο! Στη χειρότερη των περιπτώσεων ακόμη και με ποσό που θα κυμαίνεται στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ!!!

Tι σημαίνει αυτό κανοντάς το λιανά; Ο ΠΑOΚ ενώ απο τη μια έχει κάνει... ρόμπα τον παίκτη - περιουσιακό του στοιχείο, μοιράζοντας αφειδώς mandate για τον 25χρονο διεθνή ακραίο αμυντικό ακόμη και σε ατζέντη με έδρα την... Κάτω Ραχούλα Ξάνθης, δείγμα της δυσχερέστατης θέσης που βρίσκεται, απ;o την άλλη κρατάει ακόμη ψηλά την αρχική τιμή πώλησης του (εννοείται βέβαια κάτω απο το υπάρχον μπαι άουτ)!

Ο στόχος; Έχοντας ως δεδομένο πως αν είναι να δώσουν τον Γιαννούλη με ποσό πάνω απο τα 3 και κάτω απο τα 4 εκατομμύρια, μπορεί να βρεθεί κι... αύριο (που λέει ο λόγος) αγοραστής, κινούνται, ελπίζουν, περιμένουν μήπως στο επόμενο 20ημερο σκάσει προσφορά μεταξύ των παραπάνω ποσών και της τιμής που έχουν δώσει στην αγορα ως κοστολόγηση. Κοινώς μπας και πάρουν 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός είναι ο στόχος και η στρατηγική των Γκοντσάρεβα - Ρέμπε! 

Θα δικαιωθούν με αυτή την τακτική, το εν λόγω πλάνο τους; Χλωμό το κοβω, αν κΙ αυτό αποτελεί δική μου εκτίμηση. Επαναλαμβάνω όμως, ο Γιαννούλης βγαίνοντας ο Αύγουστος θα πρέπει να έχει πουληθεί. Και το ιδανικό θα ηταν να έχει γίνει πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον ΠΑOΚ...

Kαι κάτι ακόμη: ο ΠΑOΚ για να πουλήσει τον Γιαννούλη έχει επιστρατεύσει και τις όποιες δυνατές γνωριμίες εχει ο Ζήσης Βρύζας στην Ιταλία. Τα πρόσφατα δημοσιεύματα πως ο 25χρονος αριστερός μπακ - χαφ βρισκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπολόνια μόνο... συμπτωματικά δεν ήταν. Στην Μπολόνια το κουμάντο κάνει ο 65χρονος Σαμπατίνι, γνωστός του Βρύζα απο τη συνύπαρξή τους στην Περουτζια. 

Ο Βρύζας έχει προτείνει, λοιπόν, τον Γιαννούλη στην ομάδα του Μιχαήλοβιτς αλλά η Μπολόνια δεν καίγεται για βασικό αριστερό μπακ. Εκτός κι αν πουλήσει. Μέχρι τότε θα πάρει αριστερό ακραίο αμυντικό για μπακ απ, αλλά για  τέτοια περίπτωση δεν θα έδινε πάνω απο 3 εκατ. ευρώ. Κι ας ειναι φίλος του Βρύζα ο Σαμπατίνι...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.