Ads Top

«Πρόλαβε τη Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός για Γκραντέλ!»


Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός πρόλαβε τη Μαρσέιγ και «έκλεισε» τον Ιβοριανό.
Ο Μαξ Γκραντέλ για άλλη μια φορά ακούγεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Τα γαλλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον στέλνουν στον Πειραιά αφού αναφέρουν ότι ο έμπειρος Ιβοριανός είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό, που πρόλαβε την Μαρσέιγ και ομάδες από την Κίνα και τη Σαουδική Αραβία.
Η Equipe τονίζει πως ο Μαξ Γκραντέλ, ο οποίος στην Τουλούζ τη σεζόν που μας τελείωσε έπαιξε σε 22 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ, θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, ενώ σημειώνει ότι η Μαρσέιγ που τον ήθελε, άργησε ιδιαίτερα στις κινήσεις και τις επαφές της. Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος Αφρικανός άσος έχει παίξει και σε φιλικό με την ομάδα του φέτος, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο. Στις 31 Ιουλίου συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στο φιλικό της Τουλούζ με την Πο που έληξε με ισοπαλία 2-2.

Ο Γκραντέλ έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη συγκεκριμένη ομάδα αφού έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της 96 φορές συνολικά, έχει πετύχει 17 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ. Στη Γαλλία ακόμα μεγαλύτερη καριέρα έχει κάνει στη Σεντ Ετιέν. Με τους «στεφανουά» αγωνίστηκε σε 117 ματς, πετυχαίνοντας 31 τέρματα και μοιράζοντας 16 ασίστ.

Ο Ιβοριανός έχει περάσει ακόμα από την Λέστερ, την Μπόρνμουθ και τη Λιντς. Το συμβόλαιό του με την Τουλούζ λήγει τον Ιούνιο του 2021. Να τονίσουμε ότι ο Γκραντέλ έχει σπουδαία ιστορία και με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού αφού σε 75 παιχνίδια έχει σκοράρει 12 φορές. Η αξία του με βάση το Transfermakt είναι αυτή τη στιγμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ.  Ο Γκραντέλ μπορεί να παίξει στα «φτερά» της επίθεσης (κυρίως στα αριστερά) και παρά τα 32 του χρόνια είναι μια επιλογή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά αν μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.