Ads Top

Η μεταγραφή σέντερ στον Παναθηναϊκό, ο Μπουρούσης και ο Μάντζαρης!


Ποιον «ψωνίζει» από την Α1 ο Εξάστερος. Το όνειρο του Μπουρούση και η επιθυμία του Μάντζαρη.
Ο Παναθηναϊκός περιμένει να κάνει δικό του τον Νίκολας Λαπροβίτολα και οι άνθρωποί του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Και γιατί τον πιστεύουν και τον θέλουν πάρα πολύ και επειδή δεν υπάρχει αξιόπιστη αγωνιστικά εναλλακτική λύση. Μέχρι τις 5-6 Αυγούστου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Αργεντίνου με τους "πράσινους" να πιστεύουν ότι στο τέλος θα τον κάνουν δικό τους.

Πάντως, ο κόουτς Βόβορας έχει έτοιμες λύσεις, αν δεν κάτσει του Αργεντίνου. Λύσεις που, πάντως, δεν είναι της ίδιας εγγύησης με τον γκαρντ της Ρεάλ.

Οι μεταγραφές, πάντως, δεν θα σταματήσουν στον πλέι-μέικερ και ας ακούγεται κάτι τέτοιο. Και "4άρι" θα αποκτηθεί και τουλάχιστον ένας ακόμη Ελληνας παίκτης. Ο Ελληνας παίκτης θα είναι είτε ο Κασελάκης, είτε σέντερ, που αγωνίστηκε πέρυσι σε όχι μεγάλη ομάδα της Α1.

Μπορεί να αποκτηθούν και οι δύο, θα γίνει αυτό, όμως, μόνο αν φύγει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Το συμβόλαιο του τελευταίου είναι μεγάλο, αλλά όπως λένε και οι φίλοι του Εξάστερου, "θα είναι έγκλημα να χαθεί αυτό το ταλέντο".

Τα ονόματα του Μπουρούση και του Μάντζαρη που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ιδιαίτερη βάση. Ο Μπουρούσης έχει πρόταση από την Κίνα, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Σκέφτεται και το ενδεχόμενο να πάει στην ιδιαίτερη του πόλη, την Καρδίτσα, να παίζει και να βοηθάει διοικητικά.

Ο Μάντζαρης περίμενε μήπως του κάτσει η Αλμπα, αλλά εκεί πήγε ο Γκρέιντζερ από την Μπασκόνια. Ο διεθνής πλέι-μέικερ θα ήταν πολύ χαρούμενος αν συνέχιζε την καριέρα του σε Ολυμπιακό και κυρίως Παναθηναϊκό, αλλά προς το παρόν και οι δύο πόρτες είναι κλειστές. Χωρίς, όμως, να αποκλείεται να ανοίξει μέσα στον Σεπτέμβριο κάποια από τις δύο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.