Ads Top

Θέλει πρώην συμπαίκτη του Ντόντσιτς ο Μπαρτζώκας!


Ο Έλληνας κόουτς τον ξέρει πολύ καλά και τον παρακολουθεί - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρέσκεται στις μεταγραφές μεσούσης της σεζόν, ειδικά αν πρόκειται για παίκτες που γνωρίζει καλά και οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Οι Ντάλας Μάβερικς αποκλείστηκαν από τους Λος Αντζελες Κλίπερς, αλλά όλος ο κόσμος μιλάει για τα «όργια», που έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Στα 21 του χρόνια και στην δεύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ ο Σλοβένος γκαρντ μοιάζει σαν τριαντάρης με την ωριμότητα, που παίζει, και τον τρόπο, που αντιμετωπίζει και αντιμετωπίζεται από τους αντιπάλους του. Η πρόοδός του τρομάζει και απολύτως δικαιολογημένα όλοι λένε ότι ένας ακόμη hall of famer έρχεται από την Ευρώπη. Εκανε τρομερά πλέι-οφ ο Ντόντσιτς και αν ήταν καλά από πλευράς υγείας ο Πορτζίνγκις, τώρα η ομάδα τους ίσως να ήταν αυτή, που θα είχε προκριθεί.

Για την ιστορία ο Σλοβένος σούπερ σταρ πήρε φέτος περίπου 8.000.000 δολάρια.

Η χρονιά τελείωσε, όμως, για τους Μαβς και μαζί τελείωσε και το συμβόλαιο ορισμένων παικτών, που πιθανότατα το μέλλον τους να μην είναι στο Ντάλας. Όπως του πολύ έμπειρου Πορτορικάνου, Χοσέ Χουάν Μπαρέα, ο οποίος στα 36 του χρόνια δεν αποκλείεται να δοκιμάσει για πρώτη φορά την ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι ελεύθερος πλέον, φέτος δεν πήρε πολλά χρήματα (κοντά στο 1.4 εκ. δολάρια με πληρωμένη την εφορία) και γιατί να μην δει την περίπτωση της Ευρώπης, αφού πλέον ο κύκλος του στο ΝΒΑ δείχνει να έχει κλείσει; Για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα ήταν μία εξαιρετική λύση, αν και οι δύο ομάδες δεν ψάχνονται τώρα για πλέι-μέικερ. Ισως, όμως, ψαχτούν σε λίγους μήνες.

Στους Μάβερικς ήταν και ο Αυστραλός, Ράιαν Μπρόκχοφ, ο οποίος, όμως, αποχαιρέτησε το Ντάλας τον Φλεβάρη, που μας πέρασε. Τον Ιούνιο υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν έπαιξε ποτέ σε αυτούς, καθώς είχε ένα προσωπικό θέμα.

Κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες θα ξαναβγεί στην αγορά ο 30χρονος και σίγουρα θα είναι μία σούπερ λύση για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Πρόκειται για έναν πειθαρχημένο παίκτη με εξαιρετικό σουτ. Ηταν ανακάλυψη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και άλλωστε τον ήθελε και φέτος ο Ολυμπιακός. Ο Μπαρτζώκας τον γουστάρει πολύ και αν του δοθεί η ευκαιρία, θα του χτυπήσει και πάλι την πόρτα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.