Ads Top

Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!


Πώς διαμορφώνεται η ευρωπαϊκή λίστα μετά τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα - Ποιος μπαίνει στη λίστα του Ολυμπιακού!
Ο Πορτογάλος προπονητής είτε είδε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν (φυσιολογικό, καθώς η ομάδα είναι χωρίς παιχνίδια εδώ και δύο εβδομάδες) και έκανε έντονες παρατηρήσεις, είτε απλώς ήθελε να τους έχει σε εγρήγορση όσο πλησιάζει το μεγάλο ματς με την Γουλβς στο «Μολινό» για τους «16» του Europa League. Πάντως οι ποδοσφαιριστές φάνηκα να ανταποκρίνονται στα «γκάζια», κάτι που ικανοποίησε τον Μαρτίνς.
Στο μεταξύ, ο τραυματισμός του Ζοσέ Σα φέρνει ανακατατάξεις στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League. Ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός και από τη στιγμή που ο Αλέν θα προαχθεί σε βασικό και ο Τζολάκης (που είναι στην λίστα Β’) σε πρώτο αναπληρωματικό, η ομάδα κερδίζει μια διαθέσιμη θέση. Έτσι θα μπει στη λίστα ο Καφού ικαι θα παραμείνουν οι Λοβέρα και Τοροσίδης, με λιγότερο πιθανό να μπει σε αυτή ο Μπρούνο. Ο Χασάν θα πάρει τη θέση του ανέτοιμου Σουντανί.

Έτσι η λίστα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από 25 παίκτες.

Στη λίστα Α θα είναι οι: Αλέν, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν, ενώ στη λίστα Β: οι Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης και Σουρλής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.