Ads Top

Η νέα πώληση που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!


Παίκτης που...δεν υπολογίζεται φεύγει με τρελά λεφτά από τον Ολυμπιακό!
Εβδομάδα… εκκαθαρίσεων και αποχωρήσεων θα είναι αυτή που έρχεται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανακοινώσει στη διοίκηση τις πρώτες του αποφάσεις για τους "κομμένους".
 Στου Ρέντη υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν υπολογίζονται και στο λιμάνι ψάχνουν τρόπο για να τους δώσουν, είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος γύρισε από την Κασίμπασα όπου έπαιξε ως δανεικός από τον Γενάρη και μετά, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει άμεσα. Αυτό παραδέχθηκε άλλωστε σε δηλώσεις του και ο ίδιος, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να γυρίσει στην Τουρκία, εφόσον δεν τον θέλουν στο λιμάνι.

"Έχω μιλήσει με τον προπονητή μου στον Ολυμπιακό και του έχω πει πως αν δεν παίζω προτιμώ να επιστρέψω στην Κασίμπασα. Δεν ήταν αρνητικός ο προπονητής σε έναν νέο δανεισμό μου στην Τουρκία", αποκάλυψε ο Τυνήσιος αμυντικός και… άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου.

Βέβαια, η υπόθεσή του δεν θα είναι τόσο εύκολη, καθώς στον Πειραιά δεν είναι πρόθυμοι να τον χάσουν τζάμπα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού έχουν ήδη ενημερώσει τον ατζέντη του αλλά και τους ανθρώπους της Κασίμπασα, ότι τα λεφτά που ζητούν για να κλείσει η μεταγραφή είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θέλει ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο οι Τούρκοι είναι αδύνατον να δώσουν!

Ο Μεριά πάντως θα το… παλέψει, καθώς δεν θέλει να μείνει στο λιμάνι και στην Κασίμπασα πέρασε καλά τους τελευταίους μήνες. Θέλει να επιστρέψει και τα έχει βρει σε όλα με τους Τούρκους, όμως το οικονομικό είναι τεράστιο εμπόδιο.

Αν πάντως ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει 6 εκατομμύρια ευρώ από έναν παίκτη που δεν υπολογίζει, θα είναι άλλο ένα τεράστιο deal. Και τα 5 μια χαρά ποσό είναι, αν και οι γείτονες μέχρι τα 3,5 μπορούν να φτάσουν. Και αυτά πάντως καλά είναι, αν αναλογιστεί κανείς πως σε αυτά τα ποσά φτάνει η μεγαλύτερη πρόταση που έχει έρθει στον ΠΑΟΚ για τον καλύτερο παίκτη του, τον Δημήτρη Γιαννούλη!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.