Ads Top

Ύποπτο κρούσμα στον ΠΑΟΚ!


Οι άμεσες ενέργειες τις «ασπρόμαυρης ΠΑΕ!
Ένα ύποπτο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον ΠΑΟΚ, στις καθιερωμένες εξετάσεις που υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ, πριν από την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Το κρούσμα είχε πολύ ήπια συμπτοματολογία, με τους «ασπρόμαυρους» ωστόσο να αντιδρούν άμεσα και βάσει του σχετικού πρωτοκόλλου, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες του νέου ιατρικού τιμ της ομάδας.

Έτσι, πλέον όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ θα περάσουν από νέο γύρο τεστ για την ανίχνευση του ιού, και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα (σήμερα 1/8, ή αύριο, Κυριακή), θα ανασταλούν οι προπονήσεις της ομάδας.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε προληπτικές απολυμάνσεις όλων των προπονητικών εγκαταστάσεων του, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» έχουν περάσει τουλάχιστον από ένα τεστ (κάποιοι ξένοι ακόμα και δύο), αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην ανιχνευθεί κρούσμα, ειδικότερα στα «γρήγορα» τεστ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου από την πλευρά τους και το νέο ιατρικό επιτελείο της ομάδας αντέδρασαν άμεσα και όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν, με βάσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί από τις αρμόδιες αρχές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.