Ads Top

«Η καψούρα του Κλοπ για Ολυμπιακό, θα πάρει τη θέση του Φορτούνη»


Ο παίκτης που θα «τρελάνει» τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα.
O Ολυμπιακός αναζητεί τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Ντάνιελ Ποντένσε. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για την αριστερή πτέρυγα.
Ένας από τους παίκτες που έπαιξε στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες ήταν ο Ραμαντάν Σομπί Ο 23χρονος Αιγύπτιος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τη Χάντερσφιλντ στην Αλ Αχλί Καΐρου, όπου πραγματοποίησε 9 συμμετοχές, σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

Πολύ καλή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή έχει ο Φάνης Αγριτέλης, ο οποίος έχει παρακολουθήσει την πορεία του στο Νησί, από το 2016 που η Στόουκ δαπάνησε πάνω από 6 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στην Αγγλία. Ο εκ των υπευθύνων της ιστοσελίδας eyap.gr (Έλληνες υποστηρικτές αγγλικού πρωταθλήματος) μίλησε στο sportdog, ξεδίπλωσε τις αρετές του ποδοσφαιριστή και εμβάθυνε περισσότερο στην περίπτωσή του, κάνοντας λόγο για έναν παίκτη που θα εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για τον Σομπί;

"Ο Ραμαντάν Σομπί είναι ένας ταχύτατος εξτρεμ που μπορεί να παίξει με μεγάλη ευκολία και στα δύο άκρα, όσο και δεκάρι. Είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή και μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κλειδί στην επίλυση δύσκολων καταστάσεω".

Στάθηκε καλά στο Νησί;

«Στο Νησί στάθηκε εξαιρετικά τη διετία του στη Στόουκ. Εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο μετά το Κόπα Άφρικα του 2017, δείχνοντας ότι οι πέντε εκατομμύρια λίρες που δαπανηθηκαν για εκείνον ήταν ένα άκρως δικαιολογημενο πόσο. Στη Χάντερσφιλντ τη σεζόν 2018-19 δεν κατάφερε ποτέ να μπει στα σχέδια του Ντέιβιντ Βάγκνερ. Σπάνια έβρισκε χώρο στην ενδεκάδα, έχοντας ένα μεγάλο πισωγύρισμα στην καριέρα του".

Ποια είναι τα ατού του ως ποδοσφαιριστής;

"Όπως προανέφερα, μπορεί να παίξει τόσο ως δεκάρι, όσο και στις δύο πτέρυγες. Είναι ταχύτατος, απρόβλεπτος με και χωρίς την μπάλα στα πόδια και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς".

Μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός;

"Δίχως αμφιβολία, για την Ελλάδα ειναι πολυτέλεια ένας τέτοιος παίκτης. Το μεγάλο στοίχημα για εκείνον είναι να μπορέσει να διακριθεί εκεί που μετράει, στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι αναμφίβολα το εισιτήριο για την επιστροφή στην ελίτ".

Είναι δυνατόν να καλύψει επάξια το κενό του Ποντένσε;

"Είναι δύσκολο να πούμε από τώρα αν μπορεί να καλύψει το κενό του Ποντενσε. Τα στοιχεία δείχνουν πως ναι, αλλά κρατήστε και το εξής. Μπορεί να καλύψει όχι μόνο τον Ποντενσε, αλλά (σε περίπτωση αποχώρησης) και τον Φορτουνη και τον Μασουρα".

Ποιον μεγάλο παίκτη θυμίζει;

"Οταν ξεκίνησε την καριέρα του, οι κινήσεις του, ο τρόπος που χειριζόταν την μπάλα και τα όσα έκανε στα αιγυπτιακά γήπεδα, έκανε τα media της χώρας να βλέπουν στον Ραμαντάν τον νέο Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, ο οποίος είναι θρύλος στην χώρα του μετα τις μεγάλες και χρονιές εμφανίσεις με τις Αλ-Αχλί και εθνική Αιγύπτου".

Έχει ακουστεί τίποτα για την εξωγηπεδική του ζωή;

"Δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για κάποιο εξωγηπεδική κουτσόμπολιο. Καμία ιστορία που να τον συνοδεύει όντας ταπεινός και προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο. Πάντως μια φήμη θέλει τον Γιούρκεν Κλοπ να είχε στείλει αρκετές φορές συνεργάτες του στο γήπεδο της Στόουκ για να τον παρακολουθήσουν".

Τι παίζει με το συμβόλαιο, το ποσό που αξιώνει ως αμοιβή και πόσα χρήματα θα θέλει η Χάντερσφιλντ;

"Η Χαντερσφιλντ δαπάνησε 5.7 εκατομμύρια λίρες για πάρτη του. Ήτοι περίπου 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Προ κορωνοϊού αξίωνε περίπου εννιά με δέκα εκατομμύρια. Πλέον στους Terriers επικρατεί η άποψη ότι ένας ακόμη δανεισμός είναι η προτιμότερη λύση. Σε άλλη περίπτωση το ποσό αγοράς είναι περίπου όσα ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.