Ads Top

Εκπλήξεις Φαν'τ Σιπ στην Εθνική με δεξί μπακ και τερματοφύλακα!


Δείτε ποιον καλεί από την...Ολλανδία για δεξί μπακ - Ποιος τερματοφύλακα θέλει για βασικό αντί του Μπάρκα και του Βλαχοδήμου!
Τζον Φαν’τ Σιπ: Aπό την πρώτη του κιόλας μέρα ως προπονητής της Εθνικής έχει αποδείξει ότι δεν… φοβάται να πάρει ρίσκα και να κάνει πολλές αλλαγές και δοκιμές.
Ο Ολλανδός κόουτς πολύ συχνά καλεί παίκτες από το εξωτερικό τους οποίους… ούτε είχαμε ακούσει και αφήνει εκτός πολύ "βαριά" ονόματα, όπως συνέβη με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, ενόψει της επικείμενης κλήσης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Φαν’τ Σιπ ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις, καθώς έχει έτοιμη λίστα με νεαρούς παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα και θέλει να τους δοκιμάσει.

Ένας εξ αυτών είναι ο Λάζαρο Ρότα, που παίζει στη Φορτούνα Σιτάρντ και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, μία θέση που υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα, καθώς ο μόνος διαθέσιμος πλέον για εκεί είναι Μιχάλης Μπακάκης. Ο Ρότα είναι 23 χρονών, γεννημένος στην Κατερίνη και έχει ελληνική και αλβανική υπηκοότητα. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ηρακλή, ωστόσο δεν έγινε επαγγελματίας στην Ελλάδα, αλλά στη Σλοβακία, παίζοντας στη Σλαβόι και τη Ζέμπλιν.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε βρεθεί στις αρχές Αυγούστου στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Φορτούνα Σιτάρντ με την Ντόρντρεχτ, ώστε να τσεκάρει από κοντά τον νεαρό αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, ο Τζον Φαν’τ Σιπ είναι αρκετά προβληματισμένος σχετικά με τις κλήσεις που έρχονται όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, όπου πλέον η Εθνική έχει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες top επιπέδου. Προφανώς και τη δεδομένη στιγμή πιο μπροστά από όλους είναι ο Βασίλης Μπάρκας τόσο ψυχολογικά λόγω της μεταγραφής του στη Σέλτικ όσο και αγωνιστικά, καθώς το σκωτσέζικο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Σωκράτη Διούδη του Παναθηναϊκού, αφού πιστεύει πως είναι πολύ καλός τεχνικά και ο καλύτερος με την μπάλα στα πόδια και γι' αυτό θέλει να του δώσει τα γάντια του βασικού. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος όσο και ο Αλεξάνδρος Πασχαλάκης, οι οποίοι επίσης έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους στα προηγούμενα παιχνίδια της Εθνικής.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.