Ads Top

Τι ισχύει με Χολέμπας και Ολυμπιακό!


Tι συμβαίνει με τον Χοσέ Χολέμπας και τον Ολυμπιακό και πόσο κοντά είναι η μεταγραφή του; Οι σκέψεις των «ερυθρόλευκων» και η πρόταση του ατζέντη του...
Του Ραφίνια τελείωσε! Τα ξημερώματα της Παρασκευής γινόταν γνωστό από Βραζιλία πως ο 35χρονος δεξιός μπακ ενημέρωσε την Φλαμένγκο ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Τι γίνεται όμως για την θέση του αριστερού μπακ; Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει χάσει ήδη τον Τσιμίκα.
Το νέο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Χοσέ Χολέμπας. Ναι τον πρώην «ερυθρόλευκο» ο οποίος τα τελευταία έξι χρόνια έβγαζε το ψωμί του σε Ρόμα (για μια σεζόν) και Γουότφορντ.

Τι ισχύει λοιπόν με την περίπτωση του πλέον 36χρονου αριστερού μπακ; Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω του ατζέντη του (έχει τον ίδιο με τον Κώστα Φορτούνη) αυτο-προτάθηκε στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν πολύ σοβαρά την συγκεκριμένη πρόταση και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν οι συζητήσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Εάν συμβεί αυτό, γιατί ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, τότε ο Χολέμπας θα υπολογίζεται ως μπακ για το rotation του Μαρτίνς. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός θα πάει για δύο αριστερά μπακ. Ναι μεν υπάρχει στο ρόστερ ο Λεονάρντο Κούτρης, αλλά μην ξεχνάμε πως προέρχεται από ρήξη χιάστου.

Δηλαδή είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ο Τραούκο (υπάρχει οικονομική διαφορά με την Σεντ Ετιέν) ή κάποιος άλλος μπακ και ο Χοσέ Χολέμπας.

Το θέμα του Χολέμπας με τον Ολυμπιακό πάντως είναι υπαρκτό και μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.