Ads Top

«Με μπακ Τοροσίδη, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Μαρτίνη στον τελικό!»


Φημολογία ότι θα αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ Ολυμπιακός και ΑΕΚ στον τελικό - Τι αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου σε 12 ημέρες!
• Ο Ολυμπιακός ξεκινάει λοιπόν σήμερα το απόγευμα τη μίνι προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Μίνι καθότι μέχρι τις 6 Αυγούστου είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, που από τη λήξη του πρωταθλήματος, στις 19 Ιουλίου ξεκουράζονται.

• Κι όχι απλά αυτό, αλλά από την στιγμή που η κυβέρνηση κι η ΟΥΕΦΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και δεν ακυρώνουν την κωμική-τραγική σχετική απόφαση της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος σε 12 ημέρες από σήμερα, μετά δηλαδή από μία υποτυπώδη προετοιμασία, να πάει να παίξει τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία από τις 10 του μήνα, άρα θα έχει στα πόδια της προπονήσεις 20 ημερών στον τελικό.

• Και πώς θα παίξει στον τελικό ο Ολυμπιακός; Όπως φαίνεται, η ΕΠΟ θα αποφασίσει (αύριο) να γίνει ο τελικός με τα περσινά ρόστερ, αφού το ίδιο έκανε και για τα μπαράζ Απόλλωνα-Ξάνθης. Συνεπώς, οι επιλογές θα είναι συγκεκριμένες.

• Κατ΄ αρχάς για τον Ολυμπιακό, ακραία μπακ διαθέσιμα είναι μόλις δύο! Ο Τοροσίδης, που ως γνωστόν σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του κι ο 19χρονος Μαρτίνης από την ομάδα Νέων, που έχει στα πόδια του δύο χρόνια ένα ματς με την πρώτη ομάδα, κόντρα στον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο και ένα πεντάλεπτο φέτος με τον ΟΦΗ στο τέλος της σεζόν...

• Τον Τόρο ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί κι ο έμπειρος άσος χθες πήγε στο Ρέντη όπως κι όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκανε τα τεστ για τον κορονοϊό και θα ξεκινήσει κι αυτός σήμερα προπονήσεις για να βοηθήσει τουλάχιστον στον τελικό και μετά θα δει τι θα κάνει.

• Λογικά, ο Τόρο θα είναι ο ένας μπακ στον τελικό. Κι ο άλλος; Ο Μαρτίνης; Ποιος ξέρει! Ίσως ένας εκ των Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, θα έλεγα εγώ. Ας θυμηθούμε ότι σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια των πλέϊ οφς, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βάλει στο β΄ ημίχρονο για ένα διάστημα δεξί μπακ τον Σέρβο και στη συνέχεια τον Βραζιλιάνο. Μάλιστα, τον Μπρούνο τον έβαζε ακραίο μπακ κι ο Κάναντι για ένα διάστημα στον Ατρόμητο. Βέβαια, παίζοντας συνήθως με τρεις στόπερ. Ποιος ξέρει, υπό τέτοιες συνθήκες μπορεί κι ο Πέδρο να σκεφθεί να παίξει στον τελικό με τρεις στόπερ!

• Με ποια ομάδα θα πάει ο Ολυμπιακός στον τελικό; Με την εξής 20άδα…

Αλέν, Τζολάκης
Τοροσίδης, Μαρτίνης
Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Αβραάμ
Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Φορτούνης, Σουρλής
Βαλμπουενά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο
Ελ Αραμπί

• Βάζω κι ένα (μικρό) ερωτηματικό για τον Χασάν, να είναι ο 21ος! Γιατί φαίνεται ότι πάει καλά το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό κι έτσι μπορεί, εν πρώτοις, να του επεκταθεί το συμβόλαιο έως και 31 Αυγούστου (η πρώτη επέκταση ήταν μέχρι τη λήξη των ευρωπαϊκών αγώνων), προκειμένου να έχει δικαίωμα να παίξει στον τελικό. Βέβαια, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα, σήμερα-αύριο, ώστε να αρχίσει και προπονήσεις στο Ρέντη, επιστρέφοντας από τη Μύκονο, όπου έκανε τις διακοπές του.

• Ασφαλώς, όλα αυτά με μία προϋπόθεση: Να αποφασίσει ο Ολυμπιακός να παίξει κανονικά με την πρώτη ομάδα του κι όχι να στείλει τη Β ομάδα, τη Νέων. Και για να συμπληρώσει η Νέων, να παίξουν και κάποιες ρεζέρβες από την πρώτη ομάδα…

Άσχετο: Ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να γράψω κάτι για τον μέγιστο Σάββα, τον πρώτο άνθρωπο που συνάντησα στο Ρέντη, άνοιξη του 1984, όταν ξεκίνησα το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Και μοναδικό που δεν πληρώθηκε ποτέ για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Τα πιο θερμά συλλυπητήρια μου στην Άννα, τον Θόδωρο και τον Δημήτρη και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.