Ads Top

«Ζορίζουν τα πράγματα για Μπουζούκη»


Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση κεντρικού χαφ από το «πάνω ράφι», αφού ο Τσάβι Ρόκα θεωρεί κομβικό τον συγκεκριμένο ρόλο για τη νέα ομάδα που «χτίζει» το Τριφύλλι!
Μόνο τυχαίο δεν είναι που στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού παίζει έντονα το όνομα του Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ο οποίος έχει κάνει κάνει μεγάλη καριέρα στα ισπανικά γήπεδα και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους.
Ωστόσο, η αναζήτηση ενδεκαδάτου χαφ από το εξωτερικό… σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Γιάννη Μπουζούκη!

Σε μια χρονική συγκυρία που ο Παναθηναϊκός έχει ήδη «τελειώσει» αρκετούς Έλληνες από το ρόστερ, με πιο πρόσφατες τις περιπτώσεις των Κολοβέτσιου, Κολοβού και Θεοχάρη, τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν και για τον Μπουζούκη.

Το πρόβλημα για τον Έλληνα χαφ έγκειται στην παρουσία αρκετών «ανταγωνιστών» στον χώρο του κέντρου. Πέραν του Αγιούμπ, που αποκτήθηκε πέρυσι και ο Πογιάτος τον προορίζει για βασικό, ήρθε η προσθήκη του Βιγιαφάνιες για να γεμίσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις των μεσοεπιθετικών. Παράλληλα, ο κεντρικός χαφ που θα αποκτηθεί θα πάρει φανέλα βασικού στη θέση «8», που μπορεί υπό προϋποθέσεις να καλύψει ο Μπουζούκης.

Η πραγματικότητα είναι πως Έλληνας χαφ θα έχει σαφώς λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με την περσινή σεζόν για να πείσει τον Ντάνι Πογιάτος για την αξία του. Φυσικά, το αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σαφώς πιο γεμάτου φετινού Παναθηναϊκού εξαρτάται από τη δουλειά του 22χρονου μέσου. Στην τρίτη του χρονιά ως βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας, οι απαιτήσεις για τον Μπουζούκη είναι πλέον υψηλότερες και ο ταλαντούχος άσος καλείται να κάνει το «step up» στο παιχνίδι του αν θέλει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.