Ads Top

Μένει Ελλάδα ο Λάζαρος!


Ανατροπή με τον Λάζαρο που παραμένει στην Ελλάδα, στην Superleague αλλά και στην Αθήνα - Δείτε σε ποια ομάδα υπογράφει!
Μπορεί όλα να έδειχναν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Ελλάδα άλλαξε τα δεδομένα.
Αν και φτάσαμε πλέον στα τέλη του Αυγούστου, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακόμα δεν έχει βρει την επόμενη ομάδα του, αν και έχει πολλές και δελεαστικές προτάσεις στα χέρια του.

Ο έμπειρος άσος ήξερε εδώ και καιρό πως δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και γι' αυτό σε συνεννόηση με τον ατζέντη του, έψαχνε και ψάχνει χωρίς άγχος και πίεση χρόνου την ομάδα που θα του προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες. Προφανώς και δεν τον απασχολούν πλέον μόνο τα χρήματα, καθώς θέλει να βρει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ και ένα ωραίο μέρος για να μείνει.

Γι’ αυτό και δεν προχώρησε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το ενδιαφέρον με τον Απόλλωνα Λεμεσού. O Λάζαρος είχε ταξιδέψει στην Κύπρο χωρίς τον ατζέντη του, για να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και το κυριότερο να… τσεκάρει την τοποθεσία όπου θα ζούσε. Δεν έμεινε ωστόσο απόλυτα ευχαριστημένος και γι' αυτό δεν απάντησε θετικά στην κυπριακή πρόταση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, προτεραιότητα του 33χρονου άσου είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και την Αθήνα, καθώς έχει αφήσει πιο πίσω στη λίστα του κάποιες προτάσεις από Θεσσαλονίκη (Άρης) και επαρχία.

Γι’ αυτό λοιπόν και τις τελευταίες ημέρες ο Λάζαρος συζητάει με τον Ατρόμητο και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποδεχθεί την πρόταση που του έχει γίνει. Ο έμπειρος άσος βλέπει θετικά το πρότζεκτ με τον Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο, έχει καλή άποψη για το ρόστερ, ενώ γνωρίζει πως ο Γιώργος Σπανός είναι από τους καλύτερους παράγοντες στη Σούπερ Λιγκ.

Επιπλέον, ένας πολύ καλός λόγος που έχει… ανέβει για τον Χριστοδουλόπουλο η προοπτική του Ατρομήτου, είναι το γεγονός πως θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, κάτι που επιθυμεί και η οικογένειά του. Φυσικά, αν ο παίκτης συνεχίσει να παίζει στη Superleague θα έχει μία καλή ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι ξοφλημένος, μετά το διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.