Ads Top

Νέα επιστολή Χούμπελ στην ΕΠΟ: «Συμμορφωθείτε, αλλάξτε την ημερομηνία του τελικού»


O Χέρμπερτ Χούμπελ με νέα του επιστολή προς την ΕΠΟ εκφράζει τη δυσαρέσκεια των FIFA και UEFA για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου και ζητάει να αλλάξει ημερομηνία.
Να επαναξιολογήσει την απόφασή της για τον ορισμό του τελικού στις 30 Αυγούστου και να συμμορφωθεί με τις συστάσεις των FIFA και UEFA ζήτησε ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών Χέρμπερτ Χούμπελ από την ΕΠΟ με επιστολή που έστειλε την Παρασκευή (31/7) και η οποία είδε το φως της δημοσιότητας δύο μέρες αργότερα.
Όπως τονίζει ο Χούμπελ στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι κακώς η ΕΠΟ όρισε τον τελικό στις 30 Αυγούστου και πώς έπρεπε να γίνει πριν από την πάροδο της 3ης Αυγούστου, ημερομηνία που είχε ορίσει η ΟΥΕΦΑ ως «deadline».

Ο Χούμπελ ζητάει λοιπόν από την ΕΠΟ για ακόμη μία φορά να αλλάξει την ημερομηνία του τελικού, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω επιπλοκές με την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο και να ευθυγραμμιστεί με τις συστάσεις της FIFA και της UEFA.

Μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η προηγούμενη επιστολή που είχε στείλει στην ΕΠΟ δεν διαβάστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (κι εκεί ζητούσε να γίνει ο τελικός έως τις 30 Ιουλίου ή έστω πριν από τις 3 Αυγούστου), με τη δικαιολογία ότι η επιστολή δεν είχε πρωτοκολληθεί! Συμπλήρωσε δε ότι το γεγονός πώς δεν διαβάστηκε εξαιτίας του προσχήματος περί μη πρωτοκόλλησης, του προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες!

Τέλος, ο Χούμπελ τόνισε πώς δεν συμφωνεί με την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και πώς τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται πολύ πριν από την εφαρμογή τυχόν αλλαγών, όπως αναφέρθηκε αρκετές φορές μέσω των εμπειρογνωμόνων της FIFA στην ΕΠΟ. Όσο για τις εκλογές; Ανέφερε πώς οι Ομοσπονδίες πρέπει να είναι ουδέτερες απέναντι στην Πολιτεία και ανεξάρτητες από οποιεσδήποτε δημόσιες αρχές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.