Ads Top

Πρόταση της Μίλαν για Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ!


Το επόμενο διάστημα αναμένεται στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις και η Ρόμα - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Είναι το πιο περιζήτητο όνομα του ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες που ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή γι' αυτόν αγγίζουν τις 20!
Πόσες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται ή θέλουν τον Δημήτρη Γιαννούλη; Ρητορικό το ερώτημα αδέρφια και θα καταλάβετε στη συνέχεια γιατί το θέτω.

Αν βέβαια κάποιος ρωτούσε την Γκοντσάρεβα ή έστω τη μανατζερική πλευρά του διεθνούς Έλληνα αριστερού μπακ (Βασίλης Παναγιωτάκης), χωρίς καν να χρειαστεί να προσυνεννοηθούν μάλλον θα έδιναν την ίδια απάντηση. Δηλαδή... "πάνω, κάτω είκοσι ομάδες"! Και πιστέψτε με, μόνο υπερβολικό δεν είναι το νούμερο. Την αλήθεια θα έλεγαν!

Κατά συνέπεια εύλογα ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είχε την απλοϊκή απορία: γιατί τότε ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει πουλήσει ακόμη αφού και "καίγεται" (λόγω FFP) και τον έχει βγάλει από τον Γενάρη στην βιτρίνα του; Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να βρει μέχρι τώρα προσφορά που θα του εξασφαλίζει 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Πάμε τώρα και σε μια διπλή... ιταλική αποκάλυψη για τον Γιαννούλη. Πρώτη, στις 29 του περασμένου Γενάρη, ο ΠΑΟΚ αρνηθηκε πρόταση της Μίλαν για δανεισμό του Γιαννούλη και οψιον αγοράς του το καλοκαίρι του 2020! Βλέπετε η Μίλαν είχε παραχωρήσει τον διεθνή Ελβετό Ροντρίγκες στην Αϊντχόφεν και έψαχνε τον αντικαταστάτη του.

Ό Σαββίδης δεν ήθελε να ακούσει για δανεισμό (αν και το loan fee λέγεται πως ήταν κοντά στο 1 εκατομμύριο) ενώ με τον ίδιο τρόπο η Μίλαν δυο ημέρες αργότερα απέκτησε τον 22χρονο δεξιό ακραίο μεσοεπιθετικό Σελεμάϊκερς απο την Αντερλεχτ. Για τον οποίο ενεργοποίησε ήδη την οψιόν αγοράς του (με μια σημαντική διαφορά, ήταν υποχρεωτική στην περίπτωσή του, κάτι που δεν ίσχυε για του Γιαννούλη), ύψους 3,5 εκατ. ευρω.

Τόσο η υπόθεση Σελεμάϊκερς, όσο και του Γιαννούλη, είχαν τη σφραγίδα των Μπόμπαν (αντιπρόεδρος) - Μαλντίνι (τεχνικός διευθυντής) ενώ ήταν μπλεγμένος και στις δυο ο ίδιος Κροάτης ατζεντης. Του Γιαννούλη βεβαια τηνχάλασε ο ΠΑΟΚ, του Βέλγου όμως, πήγε να την χαλάσει ο chairman Ιβαν Γκαζίδης επειδή θα έπρεπε να δοθει και ενοίκιο 3,5 εκατ. ευρώ. Τελικά μάλωσε με τον Μπόμπαν, ο οποίος τον ξεφώνησε γι' αυτο κι... απολύθηκε από τον Γκαζίδη αλλά τελικά του Σελεμάϊκερς "ξαναφτιαξε" και έγινε έστω και την τελευταία ημέρα του χειμερινού παζαριού. Απολαυστικές, ανέκδοτες, ιντριγκαδόρικες, μεταγραφικές, ιστορίες, που μόνο ο "σκύλος" τις ξετρυπώνει.

Πάμε τώρα και στην Νο2 σημερινή αποκάλυψή μας: η Μίλαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι δεν ασχολείται με αριστερό μπακ αλλά με δεξιό μπακ, με βασικούς στόχους της τον Βραζιλιάνο Έμερσον της Μπέτις και τον Οριέ της Τότεναμ. Η είδηση είναι άλλη αφού έρχεται πρόταση στην Τούμπα για τον Γιαννούλη, πάλι από Ιταλία μεριά κι απο εξίσου τοπ κλαμπ. Πρόκειται για τη Ρόμα.

Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με  αυτά που κυκλοφορούν στην ενημερωμένη πιάτσα της Ρώμης, οι "τζιαλορόσι" μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να... σκάσουν στην Τούμπα με πρόταση για τον Γιαννούλη. Έχουν ήδη ενημερωθεί για την τιμή που τον δίνει ο ΠΑΟΚ και απομένει να φανεί αν θα τον ικανοποιήσουν ή θα είναι χαμηλότερη αλλά και τι θα πράξει τότε ο Δικέφαλος. Γιατι ο Γιαννούλης στο τέλος θα πουληθεί (και το πιθανότερο στην Ιταλία), με τι όμως, ποσό;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.