Ads Top

Το πήρε απόφαση ο Σωκράτης, εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του!


Την ώρα που φημολογείται ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ..
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Άρσεναλ και αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα ονόματα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στην Άρσεναλ και αποτελεί ένα από τα «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Ήδη τα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του Έλληνα στόπερ είναι πολλά, ενώ δεν λείπουν και οι φήμες που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού.

Για τον διεθνή αμυντικό γράφεται… ανελλιπώς πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με νέα σενάρια να «γεννώνται» συνεχώς.

Πάντως, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Σωκράτη στα πάτρια εδάφη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και σίγουρα δεν θεωρείται το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Παπασταθόπουλος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως ο επαναπατρισμός δεν είναι κάτι που τον απασχολεί άμεσα και προτιμά να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο, αγωνιζόμενος σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο έμπειρος αμυντικός ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του και η περίπτωσή δεν αφήνει αδιάφορες ομάδες με υψηλές ευρωπαϊκές βλέψεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Παπασταθόπουλος έχει ήδη συνδεθεί βάσει δημοσιευμάτων με συλλόγους όπως η Νάπολι και η Ρόμα. Σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο εξωτερικό, καταλαβαίνει κανείς πως το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων δυσκολεύει πολύ την πιθανότητα του επαναπατρισμού του.

Φυσικά, είναι ακόμα νωρίς για να αποκλειστεί ο,τιδήποτε. Η φετινή ιδιαίτερη μεταγραφική περίοδος κρατά μέχρι τον Οκτώβρη και αν ο «Sokratis» δεν βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό, όλα τα ενδεχόμενα θα παραμείνουν ανοικτά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.