Ads Top

Γλέντι τίτλου στο Καραϊσκάκη! (pics)


Δείτε πως γιόρτασαν την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος οι παίκτες του Ολυμπιακού!
Μαθηματικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας την ΑΕΚ και πηγαίνοντας την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +19.
Οι ερυθρόλευκοι απέφυγαν τους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ καθώς ήθελαν να γιορτάσουν μια και καλή. Να πανηγυρίσουν όταν η διαφορά τους θα είναι τέτοια από τον δεύτερο που θα τους δίνει μαθηματικά και στο χορτάρι το πρωτάθλημα.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ έφερε και τους δύο στο -22, -15 από τον ΠΑΟΚ που έχει τιμωρηθεί με -7 εξαιτίας της πολυιδιοκτησίας. Δεν έχει σημασία για τους ερυθρόλευκους αν ο ΠΑΟΚ κανονικά έπρεπε να υποβιβαστεί.

Όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήθελαν να καθαρίσουν τα πάντα, να μην υπάρχουν αστερίσκοι και… ευκαιρίες για αμφισβήτηση από τους αντίπαλους. Η νίκη επί του ΟΦΗ σήμαινε το τέλος στην υπόθεση τίτλος και μαθηματικά μέσα στο χορτάρι. Ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα το 45ο πρωτάθλημα είναι στην Πειραιά. Δίκαια, πεντακάθαρα, εμφατικά!

Με τον Ολυμπιακό να κάνει το 5Χ5 στα πλέι οφ και να συνεχίζει αήττητος!

Με το τέλος του αγώνα οι ερυθρόλευκοι έγιναν ένα κουβάρι! Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν το κεντρικό πρόσωπο, το μπουγέλωμα ήταν συνεχόμενο και οι πανηγυρισμοί ξέφρενοι. Και έχει ακόμη δρόμο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει να πανηγυρίζει!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.