Ads Top

«Θέλει τον Ζάιτς ο Ολυμπιακός!» (pic)


Το who is who του Σλοβένου μεσοεπιθετικού της Φενερμπαχτσέ που «παίζει» για τον Ολυμπιακό!
Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στον επαναληπτικό με την Γουλβς για τους «16» του Europa League, ωστόσο, η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και όπως είναι λογικό κάθε χρόνο τέτοια εποχή προτείνονται εκατοντάδες παίκτες στους Πειραιώτες.
Ένα από τα ονόματα που έχουν φτάσει στα «ερυθρόλευκα» γραφεία είναι αυτό του Μίχα Ζάιτς, που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ.

Είναι 26 ετών, αγωνίζεται κυρίως στον άξονα ως 10άρι, ωστόσο, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία ως 8άρι, δίνοντας έξτρα λύσεις.

Φέτος, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την τούρκικη ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 784 λεπτά συμμετοχής. Στη Φενερμπαχτσέ πήγε πέρσι από την Εμπολι, με τη μεταγραφή του από την ιταλική ομάδα στην τούρκικη να φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα της Σλοβενίας, έχοντας 15 συμμετοχές και 4 γκολ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής του ομάδας.

Εκτός από την Φενερμπαχτσέ και την Εμπόλι, ο Ζάιτς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός Σλοβενίας, όπου έπαιξε σε Ολίμπιγια, Μπράβο και Τσέλιτσε.


Δείτε τον εν δράσει:





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.