Ads Top

Grand Prix Αυστρίας: Πήρε την pole position ο Μπότας!


Τι κι αν έκανε λάθος στην τελευταία του προσπάθεια; Ο Βάλτερι Μπότας πήρε την πρώτη pole της χρονιάς, αφήνοντας πίσω του τον πρωταθλητή Χάμιλτον και τον Φερστάπεν!
Ξεκίνημα με «τραγωδία» για τη Φεράρι.

Σα να μην πέρασε μια μέρα! Η Mercedes μετά από πέντε μήνες έκανε... πάρτι στην Αυστρία και το πρώτο 1-2 της σεζόν.

Ο Βάλτερι Μπότας είδε το μονοθέσιό του στον τελευταίο γύρο να βρίσκεται στο γρασίδι ωστόσο μόλις για 12 εκατοστά του δευτερολέπτου, πήρε την pole από τον team mate του Χάμιλτον με έναν απίθανο χρόνο.

Πίσω από τα δύο μαύρα βέλη ήταν ο... γηπεδούχος Μαξ Φερστάπεν αν και δεν κατάφερε να πιάσει ούτε στο ελάχιστο τον ρυθμό των δύο πρώτων. Ο Λάντο Νόρις άρχισε εξαιρετικά τη σεζόν όπως και ο Σέρχιο Πέρεζ αντίστοιχα με την Racing Point. Με τον Άλμπον να είναι ανάμεσα στους δύο.

Οι δύο Φεράρι ωστόσο ήταν τελείως εκτός ρυθμού, με τον Φέτελ να μην μπαίνει καν στο Q3 κάνοντας μία πολύ κακή αρχή στην τελευταία του σεζόν στη Scuderia, ενώ ο Λεκλέρκ ήταν ένα δευτερόλεπτο πίσω και μοιραία έπεσε στην 7η θέση.

Στις τελευταίες τρεις θέσεις της δεκάδας βρέθηκαν οι Σάινθ, Στρολ και Ρικιάρντο με τον αντικαταστάτη του Γερμανού τρεις φορές πρωταθλητή να αρχίζει άσχημα τη σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.