Ads Top

Europa League: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει… αντίπαλο!


Ο Ολυμπιακός θα μάθει σήμερα (10/7) στην κλήρωση τον αντίπαλό του (σε περίπτωση που περάσει τη Γουλβς) στην προημιτελική φάση του Europa League.
Την Παρασκευή (10/7) στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας θα διεξαχθεί η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης του Europa League.
Στην κλήρωση θα συμμετάσχει και ο Ολυμπιακός, εφόσον δεν έχει γίνει ακόμη η ρεβάνς με τη Γουλβς (1-1 το πρώτο ματς, στο Γ. Καραϊσκάκης).

Το Final 8 του Europa League θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν).

Όπως έγινε γνωστό χθες (9/7) οι ρεβάνς της φάσης των 16 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Γουλβς καθώς η UEFA έδωσε το πράσινο φως παρά την πανδημία.

Η UEFA αποφάσισε επίσης πως οι ρεβάνς των αγώνων της φάσης των «16» στο Champions League, που δεν διεξήχθησαν λόγω κορονοϊού, θα γίνουν κανονικά στις έδρες των ομάδων.

Συνεπώς, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστούν στα γήπεδα τους -κεκλεισμένων των θυρών- με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Λιόν, Νάπολι και Τσέλσι αντίστοιχα στις 7 και 8 Αυγούστου ενώ σήμερα (13:00), στην κλήρωση της Νιόν, θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών και η διασταύρωση των ημιτελικών της διοργάνωσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.