Ads Top

Η εξέλιξη που κρίνει οριστικά το deal Παναθηναϊκού-Ράπτη!


Ο Αλέξανδρος Ράπτης αποτελεί εκτός από ένα μεγάλο ταλέντο, ένα από τα πιο σημαντικά μεταγραφικά στοιχήματα του Παναθηναϊκού.
Παίκτης κλειδί για τον εφετινό τίτλο αλλά και για να επενδύσει το «τριφύλλι» σε ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Υπό αυτό το πρίσμα η παραμονή του θεωρείται κομβική!
Βγάζει κανείς από το κάδρο την αγωνιστική συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια , την οποία ήρθε η ώρα να εισπράξει επαγγελματικά… Στο πλαίσιο αυτό διεξάγονται εδώ και αρκετό καιρό διαπραγματεύσεις για να οδηγηθούμε σε πράσινο…Deal.

Το «Τ» σας ενημέρωσε έγκυρα πως η τελευταία επαφή των δυο πλευρών δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεμα. Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο τραπέζι με οικονομική προσφορά 30.000 χιλιάδων Ευρώ. Όμως δεν σημειώθηκε ουσιαστική πρόοδος αφού δεν υπήρξε συμφωνία. Δεν είμαστε μακρυά, δεν είμαστε και κοντά. Αυτή είναι η πραγματικότητα που καταγράφει το ρεπορτάζ. Κρατάμε την καλή θέληση των δυο πλευρών. Σε μια συμφωνία που θα είχε κλείσει, εφόσον ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύρωστος – οικονομικά. Καθώς εξ αρχής είχαν οριοθετηθεί τα θέλω του παίκτη που ήταν ξεκάθαρος ως προς τις απαιτήσεις του.

Από το Τριφύλλι, έγινε μια σημαντική κίνηση αύξησης, αλλά ακόμη υπάρχει απόσταση, μαζί και αισιοδοξία. Την ώρα που γίνεται αγώνας δρόμου στο οικονομικό σκέλος από τον Ερασιτέχνη , προκειμένου να αυξηθούν τα χρήματα στον κουμπαρά, τα αγωνιστικά στοιχήματα παραμένουν πολλά.

Πλέον το νερό των διαπραγματεύσεων έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι, με μια σημαντική διαφορά. Την ειδοποιό! Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Ναι μεν το ρολόι λειτουργεί υπέρ των «πράσινων» στη συγκέντρωση χρημάτων. Αντιλαμβανόμαστε όμως άπαντες, όχι και υπέρ του Ράπτη, που ουσιαστικά βρίσκεται στον αέρα ενώ η κλεψύδρα της μεταγραφικής περιόδου αδειάζει. Και πρέπει στο χρονικό πλαίσιο που υπάρχει να βρει τον μελλοντικό σταθμό της καριέρας του, όπως κάθε σοβαρός επαγγελματίας.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού θέλει να ξεμπερδεύει και…φλερτάρει με τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων! Εκείνη του παίκτη επίσης θέλει να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα, μια και καλή το φλέγον ζήτημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας, έτσι η αλλιώς!!! Ουδείς θέλει να αιωρείται ένα τόσο κομβικό θέμα και αυτό είμαι το μήνυμα που πέρασε η πλευρά του παίκτη μέσω του ατζέντη του, του οποίου αποτελεί επιθυμία μια άμεση απάντηση χρονικά για να κλείσει το θέμα.


Σύμφωνα με τα δεδομένα του ρεπορτάζ μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία. Και παρά το ότι ο Ράπτης συνεχίζει τις διακοπές του , αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Γιατί; Γιατί αυτό το μήνυμα εστάλη και δεν υπάρχει καμία διάθεση να οδηγηθούμε σε σήριαλ καλοκαιρινής…νυκτός , ανάμεσα σε δυο πλευρές, που τους αξίζει να συνεχίσουν μαζί. Πλέον υφίσταται ένα χρονικό deadline.

Όποτε το νέο μήνυμα που εστάλη προς τον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαρο , «να τελειώσουμε εδώ και τώρα ένα ενδοοικογενειακό θέμα με την καλύτερη δυνατή λύση». Ο παίκτης θέλει να παραμείνει , ο Παναθηναϊκός τον θέλει. Και για λίγες χιλιάδες Ευρώ δεν υπάρχει χώρος, ώστε να χαλάσει μια όμορφη σχέση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.