Ads Top

Οριστικό το deal με Βιγιαφάνιες!


Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του Αργεντινού.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Βιγιαφάνιες.
Σύμφωνα με την SportDay, οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal συμφωνήθηκαν στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές. Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν αφορούσα σε κάποια μπόνους που ήθελε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, προκειμένου να καλύψει στο μέτρο του δυνατού τη… χασούρα από την αποδέσμευσή του από το μεγάλο συμβόλαιο που είχε στην Μαζατλάν.

Ο 29χρονος άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει μέχρι το 2023 με απολαβές που κατά μέσο όρο θα κυμαίνονται στις 600.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Ο «Βίγια» πλέον δρομολογεί τις διαδικασίες για την έλευσή του στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στις μετακινήσεις στην περίοδο της πανδημίας.

Ο παίκτης έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα έγγραφα και έχει βρει την πιο βολική πτήση, μέσω Άμστερνταμ. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσει να έρθει στην Αθήνα μέχρι τα τέλη της τρέχουσας ή τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να υπογράψει. Άλλωστε την επόμενη Πέμπτη (6/8) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.