Ads Top

Γκιγιέρμε: «Είχα στόχο πρωτάθλημα και Champions League και ο Ολυμπιακός μου τα έδωσε»


Για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών του στον Ολυμπιακό και το πώς ο Κλάρενς Ζέεντορφ του έσωσε νωρίτερα την καριέρα μίλησε στον ESPN ο Γκιγιέρμε.
Χαρούμενος που εκπλήρωσε τις φιλοδοξίες του στον Ολυμπιακό δήλωσε στο βραζιλιάνικο ESPN ο Γκιγιέρμε.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι είχε στόχο να γίνει πρωταθλητής και να παίξει στο Champions League, κάτι που του προσέφεραν οι Πειραιώτες.

Αποκάλυψε, δε, τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στο να παραμείνει νωρίτερα στην Ευρώπη ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιγιέρμε

Για τον Ζέεντορφ: «Μου έμαθε πολλά σε σχέση με την θέση μου και το πώς να παίρνω καλές τοποθετήσεις, αλλά και να φέρομαι στο γήπεδο. Μου είχε πει ότι είχα ποιότητα και έπρεπε να βελτιωθώ σε κάποιες λεπτομέρειες. Εάν τον είχαν για έναν χρόνο και όχι για τρεις μήνες, θα είχα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Έπαιζε στην θέση μου με βραζιλιάνικο στιλ και γενικά είχε πολλές ομοιότητες με εμάς».

Για το πώς του έσωσε την καριέρα: «Του είπα ότι ήθελα να γυρίσω στη Βραζιλία γιατί είχα κουραστεί και ψυχολογικά. Ήθελα να είμαι χαρούμενος ξανά. Ο Ζέεντορφ μου είπε “η Ευρώπη είναι ότι καλύτερο για σένα. Να μείνεις εδώ”. Και έτσι με έσωσε».

Για τον Μέσι: «Με ρωτάνε αρκετά συχνά φίλοι μου. Ίσως και σχεδόν κάθε εβδομάδα. Απ' όλους τους παίκτες που έχω παίξει αντίπαλος ο Μέσι είναι ο κορυφαίος. Ο καλύτερος. Είναι απίστευτος. Παίζει με τα δύο πόδια και σε όλες τις πλευρές και είναι απρόβλεπτος. Εάν τον χάσεις για λίγο, τέλειωσε. Απλά τον χειροκροτάς. Είναι μεγάλος φαν του».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει πιο πολύ μέσα στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να κάνει ντρίπλες ή να αλλάζει κατευθύνσεις. Δεν υπάρχει σύγκριση με αυτά που κάνει ο Μέσι».

Για τη διαφορά Ελλάδας με Ισπανία: «Δεν μπορούν να συγκριθούν οι λίγκες. Όμως εγώ έψαχνα για πιο υψηλούς και καλούς στόχους. Είχα τον στόχο να γίνω πρωταθλητής και να παίξω στο Champions League και το Europa. Αυτά μου τα έδωσε όλα ο Ολυμπιακός και με το παραπάνω».

Για το μέλλον του: «Στόχος μου είναι να πάρω το Παγκόσμιο Κύπελλο και να πάω μακριά Κύπελλα Ευρώπης. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη στην Ελλάδα και θα δούμε εάν θα ανανεώσω ή εάν θα έρθει άλλη πρόταση. Μία ημέρα, θα επιστρέψω στη Βραζιλία, χωρίς να ξέρω από τώρα το πότε, αλλά θα είναι για κάτι πολύ καλό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.