Ads Top

Ο εκλεκτός για «αντι-Ομάρ» στον Ολυμπιακό!


«Φουλ μπακ, γρήγορος, παγκίτης - Έχει παίξει δίδυμο με τον Βαλμπουενά».
Τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελαμπντελαουί αναζητεί ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πρόκειται για έναν παίκτη γνωστό στο ποδοσφαιρόφιλο κοινό. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έπαιξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απ' όπου η Λιόν τον απέκτησε το 2015 έναντι 3,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ράφαελ  έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2021, το ρεπορτάζ όμως αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει σε μια τιμή η οποία είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έτσι και αλλιώς ψάχνει για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας.

Ο παίκτης είχε φέτος 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στη Γαλλία, ωστόσο δεν ήταν ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της Λιόν. Για την παρουσία του ποδοσφαιριστή στη γαλλική ομάδα μας δίνει στοιχεία ο Μιχάλης Σινάκος.

"Είναι ένας γρήγορος μπακ. Θα τον χαρακτηρίσω φουλ μπακ, γιατί η Λιόν έπαιζε με 3-5-2. Είναι αξιόπιστος αμυντικός, χωρίς να είναι εξαιρετικός σε κανένα τομέα, αλλά και χωρίς να υστερεί δραματικά", ήταν το πρώτο σχόλιο του γνώστη του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.