Ads Top

Ανουάρ: «Θετικό το πέρασμά μου από τον Παναθηναϊκό - Θέλω να μείνω στη Βαγιαδολίδ»


Ο Ανουάρ Τουχαμί σε συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να μείνει στην Βαγιαδολίδ ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.
Ο Ανουάρ Τουχαμί αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό το προηγούμενο εξάμηνο ως δανεικός από την Βαγιαδολίδ. Ο Μαροκινός μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε άγνοια για όσα ακούγονται περί μεταγραφής του στην Τενερίφη.
Τι είπε για το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό και την εμπειρία του στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ιστοσελίδα laverdaddeceuta.com:

Για όσα γράφονται ότι θα δοθεί στην Τενερίφη: «” Επιστρέφω στην Βαγιαδολίδ για να κάνω προετοιμασία με πολύ ενθουσιασμό, ώστε να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα.Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτά που γράφονται. Τώρα θα υπάρξουν πολλές φήμες και θέλω να συγκεντρωθώ στην Βαγιαδολίδ. Βλέπουμε μετά τι θα γίνει».

Για την εμπειρία που έχει από το ισπανικό πρωτάθλημα ήδη: «Έχω ήδη εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα ο τραυματισμός με πήγε λίγο πίσω, όμως στην Ελλάδα απέκτησα και πάλι εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου και είμαι πιο έτοιμος από ποτέ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Σε προσωπικό επίπεδο ήταν θετικό το πέρασμά μου από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα γιατί βελτιώθηκα και ωρίμασα. Κατάφερα να δείξω τις ικανότητές μου. Απέκτησα αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, τερματίσαμε τέταρτοι και με βοήθησαν πολύ και τα υπόλοιπα παιδιά. Οπότε θεωρώ ότι είχα μια καλή παρουσία εκεί».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.