Ads Top

ΠΑΟΚ: Προς αποχώρηση και ο Μαουρίσιο!


Δύσκολη είναι η περίπτωση της παραμονής του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ - Όλα δείχνουν διαζύγιο!
Θα μείνει ή όχι ο Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ; Η ζυγαριά στο ερώτημα φαίνεται ότι γέρνει προς την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η παραμονή ή όχι του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ είναι ένα ερωτηματικό που υπάρχει εδώ και καιρό.
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου χαφ με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει λήξει, ωστόσο οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να καθίσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν τι μπορεί να γίνει με τη συνεργασία τους. Ο Μαουρίσιο από τη μεριά του βρίσκεται στην Ελλάδα και περιμένει την πρόταση του ΠΑΟΚ, όπως του είχε υποσχεθεί λίγο πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ιβάν Σαββίδης, ανέφερε σε παλιότερο ρεπορτάζ του το to10.gr. Ο 31χρονος έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεση του να συνεχίζει να φοράει τα «ασπρόμαυρα», ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να δεχτεί μία μειωμένη οικονομικά πρόταση, κάτι που δεν είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες. Ο Αμπέλ Φερέιρα υπολογίζει κανονικά στον Μαουρίσιο και τον θέλει στην ομάδα της νέας σεζόν.

Το Sportime, όμως, αναφέρεται στο θέμα και φαίνεται να έχει διαφορετική εκτίμηση και πληροφόρηση. «Αμφιβάλλω κατά πόσο ο Μαουρίσιο περιμένει τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε πως σήμερα είναι η πρώτη του «Δικεφάλου» για την επόμενη σεζόν και ο Βραζιλιάνος, εννοείται, πως όντας ελεύθερος και χωρίς συμβόλαιο θα απουσιάζει. Έχει καιρό τώρα πακετάρει, αδειάζοντας πρακτικά το σπίτι που έμενε στη Θεσσαλονίκη και περισσότερο αξιοποιεί τον εδώ χρόνο του για διακοπές, παρά περιμένοντας κάτι νέο ή καλύτερο από τους «ασπρόμαυρους»». svg%3E

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος είχε 27 συνολικά συμμετοχές σε κανονική περίοδο και play off της Super League 1, ενώ παρά την ηλικία του (ο Λατινοαμερικάνος χαφ βρίσκεται στα 31), κοστολογείται από το Transfermarkt στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Πριν από τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο είχε αγωνιστεί σε Κορίνθιανς, Φλουμινένσε, Τέρεκ Γκρόζνι και Ζενίτ.

Εν τω μεταξύ, ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρει σάρκα και οστά είναι η μεταγραφή του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μέσος σήμερα Πέμπτη «πάτησε» Ελλάδα και ειδικότερα Θεσσαλονίκη, καθώς η πτήση που τον μετέφερε από την Αυστρία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.