Ads Top

Προς παραμονή Χασάν και Γκασπάρ στον Ολυμπιακό!


Στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη η απόφαση να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στο λιμάνι οι Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Γκασπάρ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει στο πρωτάθλημα, κάνοντας αισίως το 5 στα 5 στα πλέι οφ και έχει απομακρυνθεί πολύ τόσο από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα με θρίαμβο μάλιστα, καθώς έχουν εκτοξεύσει τη διαφορά από τους δυο Δικέφαλους και πλέον κοιτάνε και την επόμενη μέρα.

Αυτή λοιπόν φαίνεται πως περιλαμβάνει τόσο τον Αχμέντ Χασάν αλλά και τον Μπρούνο Γκασπάρ, καθώς και αποτελούν δύο αξιόπιστες εναλλακτικές στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.

Η απόφαση στο λιμάνι είναι ειλημμένη για την παραμονή και των δυο με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιθυμεί κάτι τέτοιο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού να είναι έτοιμη να τα βρει με Σπόρτινγκ και Μπράγκα και να τους διατηρήσει στο ρόστερ και μετά τον δανεισμό τους.

Και οι δυο περιπτώσεις είναι σε καλό δρόμο, με αυτή του Γκασπάρ να είναι κοντά σε οριστική συμφωνία, ενώ με τον Αιγύπτιο φαίνεται να απομένουν λεπτομέρειες.

*to10.gr


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.