Ads Top

Φιλική τριάρα του Ολυμπιακού στην Ομόνοια!


Σε καλή κατάσταση έδειξε ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Ομόνοια που διεξήχθη στου Ρέντη, επικρατώντας με 3-0.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν σοβαρή και επικράτησε με 3-0 της Ομόνοιας σε φιλικό που διεξήχθη στου Ρέντη. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς, ο Μασούρας απείλησε δις τον Φαμπιάνο, με την Ομόνοια να... απαντά και να έχει δοκάρι με τον Γκόμεθ. Το φιλικό παρότι ξεκίνησε με καλό ρυθμό στη συνέχεια και λόγω της ζέστης έπεσε, με τον Ολυμπιακό να «χτυπάει» δις στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.
Αρχικά, στο 42' ο Λούφτνερ έκανε το λάθος και ο Καμαρά με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο φινάλε του ημιχρόνου ο Βαλμπουενά και με άψογη εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκαν και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα και καθάρισαν το παιχνίδι κάνοντας στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων και ρίχνοντας ταχύτητα. Στο 54ο λεπτό ο Ραντζέλοβιτς σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0, με την Ομόνοια να ψάχνει στη συνέχεια τουλάχιστον ένα τέρμα αλλά να μην το βρίσκει και το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78? Αλέν), Γκασπάρ (64? Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64? Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64? Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46? Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59? Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64? Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64? Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74? Κίκο), Γκόμες (64? Κούσουλος), Γκόμεθ (78? Σάββα), Μποτεάκ (74? Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74’ Ντάρμπισαϊαρ).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.