Ads Top

Κούγιας: «Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης θα γίνει η ταφόπλακά τους»


Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έδειξε βέβαιος πως την επόμενη σεζόν θα επιβληθούν κυρώσεις και στις δύο ομάδες.
Πεπεισμένος πως η υπόθεση  πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης θα έχει επιπτώσεις και στις δύο ομάδες έδειξε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω σχετικής δήλωσης που έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

«Διάβασα μια δήλωση του, ανύπαρκτου τα τελευταία 40 χρόνια σε παρουσία σε δικαστήρια, αυτόκλητου όπως ο ίδιος μου ομολόγησε, νομικού συμβούλου μεταξύ άλλων συναδέλφων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος τα τελευταία 40 χρόνια είναι ζήτημα αν έχει παραστεί σε 20 υποθέσεις στα δικαστήρια όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της υφηλίου, αφού το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όλων αυτών των ετών ήταν έμμισθος διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, άρα σε αναστολή της δικηγορικής του ιδιότητος, και ορισμένα χρόνια ασχολήθηκε, με ατυχή αποτελέσματα γι αυτόν, με την πολιτική, πριν εκφράσει αυτές τις κωμικές εντελώς νομικές σκέψεις, τις οποίες εξέφρασε και οι οποίες μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο στη Δίκη του Open με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Θωμαΐδη, να σκεφθεί ότι αυτές οι νομικές γελοιότητες τις οποίες χωρίς νομική αξιοπρέπεια εκστόμισε, προσβάλλουν ευθέως ανώτατους και ανώτερους Έλληνες τακτικούς δικαστές, οι οποίοι είχαν και έχουν εντελώς αντίθετη νομική άποψη και γι αυτό με τις αποφάσεις τους τον γελοιοποίησαν, κορυφαίους καθηγητές πανεπιστημίου που γέλαγαν με τις περί μαναβικής απόψεις του αντί νομικών επιχειρημάτων, αλλά και εμάς τους πραγματικούς δικηγόρους, με καθημερινή παρουσία στα δικαστήρια συναδέλφους του, που δικαιωθήκαμε με όλες τις δικαστικές αποφάσεις όλων των βαθμών στην Ελλάδα.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει μπερδέψει τα ψέματα των πολιτικών, που δεν κοστίζουν τίποτα, με τη Νομική επιστήμη και τις δικαστικές αποφάσεις και παραπλανά σε συνεργασία με κάποιους ιδιοτελείς δημοσιογράφους τόσο την οικογένεια Σαββίδη όσο και το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ, που δεν γνωρίζουν νομικά.

Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά θα γίνει η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την επόμενη σεζόν, εφόσον η Ξάνθη βεβαίως κερδίσει το μπαράζ με τον Απόλλωνα, αφού το λάθος της Ξάνθης να απευθυνθεί στο CAS, όχι μόνο τελικώς δεν θα την ωφελήσει, γιατί όποιος τακτικός δικαστής δικάσει στην Επιτροπή Εφέσεων τον Οκτώβρη θα εκδώσει ακριβώς την ίδια απόφαση που εξέδωσε η υπό τον κ. Φιλόπουλο Επιτροπή, αλλά δυστυχώς οι βαθμοί θα αφαιρεθούν από το επόμενο πρωτάθλημα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.