Ads Top

Ο ελληνικός Παναθηναϊκός μας… τελείωσε!


Συγχωράτε με αδέρφια, αλλά δεν αγοράζω την ιστοριούλα για «ελληνική» ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ναι, μπορεί να το είπαν Ρόκα και Πογιάτος, αλλά αμφιβάλλω.
Ο Καταλανός έχει εντολή να φτιάξει ομάδα που θα διεκδικήσει 2η θέση. Να βρεθεί ο Παναθηναϊκός πίσω από τον πρωταθλητή. Το έγραψα πρώτος από εδώ πριν κάποιες μέρες, ακολουθήθηκε (άλλοι σκωπτικά, ειρωνικά, με απορία), πλέον όμως σίγα σιγά θα γίνει… υποχρεωτικό και χωρίς μάλιστα αστερίσκους.
Γιατί έτσι ακριβώς είναι. Ο Αλαφούζος θέλει 2η θέση.

Και για να ικανοποιήσει αυτήν του τη φιλοδοξία έχει δώσει εν λευκώ τα κλειδιά στον Τσάβι Ρόκα για να φτιάξει μια ομάδα που θα το διεκδικήσει.

Χωρίς να «ξεχωρίζει» Έλληνες ξένους. ‘Η, για να το πω διαφορετικά, χωρίς πλέον σώνει και ντε να έχουν προτεραιότητα οι Έλληνες έναντι των ξένων.
Φαίνεται άλλωστε μισθολογικά αυτό, θα φανεί και αγωνιστικά.

Ήδη φαίνεται. Για πείτε μου, ποιοι Έλληνες θα λογίζονται, έστω στα χαρτιά, βασικοί για την επόμενη σεζόν; Να σας προλάβω. Διούδης, Κουρμπέλης. Κανείς άλλος.

Ο Πούγγουρας θα ξεκινήσει τραυματίας, οπότε μοιραία με χάντικαπ έναντι του Βέλεθ, οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, έχουν πλέον ανταγωνισμό σοβαρό (και βάσει μεταγραφικών δαπανών πολλαπλάσιας «βαρύτητας»), Δώνης δεν υπάρχει, οπότε πάμε καρφί για ενδεκάδα με 9 -τουλάχιστον- ξένους.

Γι’ αυτό και επιμένω πως μπροστά στα κάλλη (2η θέση), ο «πόνος» του ελληνικού πλάνου, ξεχνιέται εύκολα κι ας έχει μεταφερθεί και σε μικρόφωνα μπροστά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.