Ads Top

Τι φέρνει στον ΠΑΟΚ ο ερχομός του Σβαμπ!


Ο Στέφαν Σβαμπ είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Όλα όσα φέρνει στη Τούμπα, έχει πετύχει 51 γκολ με την Ραπίντ Βιέννης!
Για τον Αμπέλ Φερέιρα η ενίσχυση στα χαφ ήταν υποχρεωτική και ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε ικανοποίησε το αίτημα του Πορτογάλου τεχνικού με έναν ποδοσφαιριστή που φαίνεται ότι μπορεί να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα του προπονητή.
Τα στατιστικά του είναι αυτά που δείχνουν ότι ο 29χρονος χαφ έχει την ικανότητα να βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία τελικών φάσεων με τις ασίστ που δίνει στους συμπαίκτες του. Τουλάχιστον στη διάρκεια της παρουσίας του στη Ραπίντ ένας χαφ που μπορεί να είναι μην ιδιαίτερα γρήγορος αλλά έχει πολύ καλά τρεξίματα και αίσθηση του χώρου στο γήπεδο είχε σχεδόν κάθε σεζόν διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μόνο ο Γιόζιπ Μίσιτς ήταν παραγωγικός από τα "οκτάρια" του Δικεφάλου και αυτό ήταν ένα ζήτημα για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Βέβαια τα 51 γκολ που έχει πετύχει με κάθε τρόπο ο Αυστριακός στην Ραπίντ είναι περισσότερο εντυπωσιακό, ως στατιστικό από τις ισάριθμες ασίστ. Και μάλιστα ο αριστεροπόδαρος Σβαμπ σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Καλός στις στατικές φάσεις και στις εκτελέσεις πέναλτι. Επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία στο ψηλό παιχνίδι, έχει πετύχει γκολ με κεφαλιές, έχει σκοράρει και με τα δύο πόδια ενώ έχει καταγράψει και ένα γκολ με το στήθος σε έναν αγώνα με την Μάτερσμπουργκ τη σεζόν 2017-18.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι 14 από τα 51 γκολ που πέτυχε ήταν από αυτό που έκριναν το παιχνίδι δίνοντας την νίκη στην ομάδα. Κάτι που δείχνει, μαζί με το γεγονός ότι φορούσε επί χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού ότι  δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και πως μπορεί να είναι ηγετικός εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σβαμπ μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς οι πληροφορίες μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που συμμετέχει ενεργά στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση κυρίως με τις κάθετες μπαλιές του, κάτι που επίσης κυρίως από το Μίσιτς περίμενε την  περασμένης σεζόν ο Αμπέλ Φερέιρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.