Ads Top

Χαρδαλιάς για Καραϊσκάκη: «Μας λυπούν τα φαινόμενα οπαδών που αγνοούν κάθε οδηγία»


Στην καθημερινή του ενημέρωση επέστρεψε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 
Αναφέρθηκε μάλιστα στη φιέστα του Καραϊσκάκη επιπλήττοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ξεχνώντας βέβαια ότι αυτοί συναθροίστηκαν μετά από ανοιχτή πρόσκληση της ΠΑΕ που έστησε γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο.

Την Κυριακή έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» συγκεντρώθηκαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά από ανοιχτή ουσιαστικά πρόσκληση της ΠΑΕ.

Όλη η Ελλάδα είδε τις εικόνες συνωστισμού έξω από το γήπεδο των «ερυθρόλευκων».

Έτσι σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέλεξε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το σκηνικό επιπλήτοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Παρά ταύτα όμως δεν είπε... κουβέντα για την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ήταν κύρια υπεύθυνη γι΄ αυτό που συνέβη.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό:

«Ξέρω οτι φαντάζει περίεργο, ειδικά σήμερα να επιμένουμε στην ανάγκη αποφυγής του συνωστισμού και την ίδια στιγμή να υπάρχουν φαινόμενα μαζικών εκδηλώσεων, χιλιάδων συμπολιτών μας οπαδών που αγνοώντας κάθε οδηγία, θέτουν σε κίνδυνο την δική τους υγεία. Ρισκάρουν όχι μόνο την δική τους υγεία, αλλά και αυτή των συγγενών τους, των οικείων τους. 

Πραγματικά μας λυπούν τέτοιου ή παρόμοιου είδους καταστάσεις. Ο ιός ούτε ιδεολογικές αναφορές έχει, ούτε αφήνει κανένα μα κανένα περιθώριο σε οπαδικά ένστικτα και συναισθήματα. Παραμένει εκεί έξω επικίνδυνος και μεν συλλογική ευθύνη επιβάλει αναβολή κάθε τέτοιου είδους εκδήλωσης αν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν συνθήκες ασφάλειας, η δε ατομική ευθύνη επιβάλει αποχή από τέτοιες καταστάσεις».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.