Ads Top

Ο λόγος που «τελείωσε» ο Παππάς και τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του!


Ο Γιώργος Βόβορας έριξε τη «βόμβα» στη συνέντευξη Τύπου!
Αυτό που πίστευε ο πολύς ο κόσμος ήταν ότι ο Νίκος Παππάς θα έμενε στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Βόβορας, όμως, αποκάλυψε πριν από λίγο στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ότι ο διεθνής γκαρντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.
Ήταν μία βόμβα που αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο από τον καθένα.

Ο Παππάς είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς Ελληνες γκαρντ και έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Οι σοβαροί τραυματισμοί που είχε τον έφεραν πίσω, ακόμη και έτσι, όμως, πιστευόταν ότι θα είναι παρόντας στο νέο ξεκίνημα του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Βόβορας, όμως, έριξε τη βόμβα και πλέον όλοι αυτό που ρωτάνε είναι πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 30χρονος γκαρντ.

Στην Ελλάδα είναι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνο η ΑΕΚ υπάρχει, αλλά ο Νίκος Παππάς και σε καλύτερη ομάδα μπορεί να παίξει και συν τοις άλλοις η Ένωση δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του.

Κάποια στιγμή στο παρελθόν, όταν υπήρχε πιθανότητα να φύγει από τον Παναθηναϊκό, είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Τουρκία και τη Ρωσία. Προς το παρόν, κανείς δεν μπορεί με σιγουριά ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Παππά. Το ταλέντο του σίγουρα χωράει σε πολλές ομάδες της Ευρώπης.

Ο ατζέντης του, που εκπροσωπεί και τον Γιώργο Μπόγρη, έχει δυνατές άκρες σε Τουρκία και Ισπανία. Οπότε το πιο πιθανό είναι να πάει σε ένα από τα δύο πρωταθλήματα ο διεθνής γκαρντ, που αγαπήθηκε και αγαπιέται πολύ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Εχει δεθεί με την ομάδα και άλλωστε είναι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.