Ads Top

Προς «διαζύγιο» ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια!


ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα πρόταση στον Αντρέ Βιεϊρίνια η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πρώτη που είχε κάνει πριν από την έναρξη των playoffs και φανερώνει την αλλαγή πλεύσης και πολιτικής των «ασπρόμαυρων» στα θέματα των συμβολαίων και των αμοιβών.
Η πρόταση που έχει αυτή την στιγμή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με 450.000 ευρώ πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους, ενώ για να υπάρξει αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου θα πρέπει ο Βιεϊρίνια να παίξει στο 70% των αγώνων της σεζόν 2020-21.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα playoffs του πρωταθλήματος οι «ασπρόμαυροι» είχαν καταθέσει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου για 1+1 χρόνια, με πάγιες αποδοχές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών. Το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν αυτόματα με την συμπλήρωση 15 συμμετοχών την σεζόν 2020-21.

Η απάντηση του Βιεϊρίνια στην συγκεκριμένη πρόταση ήταν αρνητική, κάπου εκεί οι συζητήσεις σταμάτησαν και οι δύο πλευρές επέστρεψαν για να συζητήσουν τη μίνι επέκταση του συμβολαίου μέχρι το τέλος των playoffs κάτι που έγινε πράξη, έπειτα από ένα νέο κύκλο πολύωρων διαπραγματεύσεων.

Οριστική εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα, το μπαλάκι περνάει στον 34χρονο άσο, όμως όλες οι ενδείξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν ότι οδεύουμε προς διαζύγιο, εκτός αν υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή μέσα στις επόμενες μέρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.