Ads Top

Παναθηναϊκός: Βολική για όλους η πώληση του Μακέντα!


Μπορεί να έκανε σχετικά καλή σεζόν, όμως, στις περισσότερες αγορές ο Φεντερίκο Μακέντα δεν γινόταν να βρει τα χρήματα που ψάχνει.
Τα μεταγραφικά σενάρια είχαν αρχίσει από νωρίς για τον Μακέντα με τους εκπροσώπους του να γνωρίζουν καλά το πώς πρέπει να τον διαφημίσουν.
Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός περιμένει προτάσεις.

Θα φανεί το πότε θα επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον των Αράβων, που ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό.

Η αλήθεια είναι πως το συμφέρον όλων των πλευρών είναι να πουληθεί ο 29χρονος επιθετικός.

Από τις 24 Ιανουαρίου είχαμε αναφέρει πως με την έλευση του Καρλίτος ο Παναθηναϊκός στέλνει μήνυμα στον Μακέντα, ενώ στις 10 Μαρτίου ξεκαθαρίζαμε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιό του με αυξημένες απολαβές. Γνώριζαν στο «τριφύλλι» τι θα ζητήσει και από τη στιγμή που υπάρχει ο Καρλίτος με ένα 500άρι, δεν γινόταν κάπου τόσα να παίρνει και ο δεύτερος.

Παρεμπιπτόντως, από τότε επισημαίναμε αυτό που πλέον είναι κοινώς αποδεκτό, ότι τα περί 1.000.000 ευρώ είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Το γνωρίζει καλά ο Τσάβι Ρόκα ότι μοιάζει απίθανο να φτάσει τέτοια πρόταση και γι’ αυτό είναι συμβιβασμένος να πουλήσει τον Μακέντα με ένα αρκετά χαμηλότερο ποσό. Ούτως ή άλλως εάν φτάσει μία πρόταση κοντά στις 700.000 ευρώ, το κέρδος της ομάδας θα είναι περίπου στο 1.000.000 ευρώ, αφού θα γλιτώσει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Μακέντα και την εφορία.

Από εκεί και πέρα, τους τελευταίους μήνες έχουν μεσολαβήσει και άλλα πράγματα που δείχνουν ότι έχει «τσακίσει» το θέμα με τον Μακέντα και δύσκολα θα συνεχίσει. Ο ίδιος ψάχνει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο και γνωρίζει πως μπορεί να το βρει με τη σεζόν που έκανε. Του χρόνου ως ελεύθερος θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσει ομάδες, αλλά θα αγωνίζεται σταθερά λόγω Καρλίτος; Το πιθανότερο είναι πως όχι. Συνεπώς δεν είναι εύκολο να έχει και τα ίδια νούμερα.

Υπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα. Κάποιοι χειρισμοί που έγιναν από τους εκπροσώπους του παίκτη, δεν άρεσαν. Και το έχουν κρατήσει αυτό στον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό και η απόφαση έχει παρθεί. Άπαντες στο «τριφύλλι» περιμένουν επίσημες προτάσεις και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα σταθούν εμπόδιο στην πώληση του Μακέντα. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι εξαιρετικά χαμηλές. Κλείνοντας, ο Τσάβι Ρόκα ήδη προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα και, όπως έχουμε αναφέρει, εξετάζει περιπτώσεις επιθετικών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.