Ads Top

Η οψιόν αγοράς του Λάμπρου από την Τβέντε!


Ο Λάζαρος Λάμπρου φεύγει ως δανεικός για την Τβέντε - Ποια είναι η οψιόν αγοράς που θα μπει στο συμβόλαιό του!
Ο Λάζαρος Λάμπρου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα παίξει τη νέα σεζόν στην Ολλανδία, φορώντας τη φανέλα της Τβέντε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
Ο 23χρονος (τα κλείνει για την ακρίβεια τον Δεκέμβριο) θα παίξει για δεύτερη φορά στη «χώρα της τουλίπας» αφού έχει κάνει ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Φοροτύνα Σιτάρντ.

Στο συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψει υπάρχει οψιόν αγοράς του από τους Ολλανδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, η οψιόν αγοράς που συζητήθηκε με την ολλανδική ομάδα είναι στα 3,5 με 4 εκατομμύρια ευρώ και το σάιτ εκτιμά ότι θα καταλήξει στα 4 εκατομμύρια. Να σημειώσουμε ότι η Τβέντε έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της.

Αξίζει να τονιστεί, επίσης, ότι το συμβόλαιο του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2022.  Το 2018-2019 ο Λάμπρου είχε παίξει στη Φορτούνα Σιτάρντ. Με τη Φορτούνα σε όλες τις διοργανώσεις είχε αγωνιστεί σε 27 ματς, είχε πετύχει 8 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της για την τωρινή μετακίνηση στην Τβέντε.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή και Πανιώνιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 15 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και πέτυχε τρία γκολ. Να υπενθυμίσουμε ότι από την Τβέντε έφυγε ο εξτρέμ Αϊτόρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.