Ads Top

«Ιβάν, διώξ' τον - Αυτοί οι παίκτες δεν κάνουν - Απαράδεκτος Εσίτι»


Τα νέα «εγκλήματα» του Φερέιρα στην Κρήτη και ποιοι προκαλούν με την απόδοσή τους.
Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη, αφού προηγήθηκε μόλις στο 5’, αλλά στη συνέχεια παρουσίασε τραγική εικόνα και έγινε… βορά στις ορέξεις του ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί γύρισαν το ματς σε 2-1 από το πρώτο ημίχρονο και χρειάστηκε ένα απίθανο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον πιτσιρικά Γιάννη Μιχαηλίδη για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2.

Ο μικρός μπήκε στο ματς στο ημίχρονο ως αλλαγή στη θέση του απογοητευτικού για ένα ακόμα παιχνίδι, Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε βασικός αντί του Μάτος, σε μια κίνηση του Αμπέλ Φερέιρα που προκάλεσε έκπληξη. Ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Από την πλευρά του μπήκε το γκολ της ισοφάρισης και δεν είναι τυχαίο που ο Φερέιρα τον απέσυρε στο ημίχρονο για να βάλει έναν άπειρο πιτσιρικά στη θέση του. Το ρίσκο του βγήκε, με τον Μιχαηλίδη να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ και να εντυπωσιάζει.

Δεν συνέβη το ίδιο με την έτερη αλλαγή του Φερέιρα στο ημίχρονο. Ο Άντερσον Εσίτι «έκαψε» τον ΠΑΟΚ. «Πρόλαβε» να αντικρίσει δύο κίτρινες σε 31 λεπτά και «έσβησε» το αριθμητικό πλεονέκτημα του Δικεφάλου μετά την αποβολή του Κουτρουμπή. Ο Νιγηριανός άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, σε ένα διάστημα που ο Δικέφαλος είχε ισοφαρίσει και πίεζε για την ανατροπή. Ένας παίκτης που κόστισε πολλά εκατομμύρια συνεχίζει να απογοητεύει και το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται.

Λίγα πράγματα απόψε από τον Μίροσλαβ Στοχ, ενώ και ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν μπόρεσε να φανεί.

Όσο για το κοουτσάρισμα του Φερέιρα, προκάλεσε και πάλι ερωτηματικά. Με τον ΟΦΗ να έχει μείνει με παίκτη λιγότερο από το 59’, ο Πορτογάλος βιάστηκε να εξαντλήσει τις αλλαγές του, βγάζοντας από το ματς τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν οι καλύτεροι παίκτες του!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.