Ads Top

Το «δώρο» του Σάρας στον Ολυμπιακό!


Μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό που περιμένει πώς και πώς να ανακοινώσει το μεγάλο deal!
Στον Ολυμπιακό χοροπηδάνε από τη χαρά τους και ο λόγος έχει να κάνει με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το γεγονός ότι πήγε στην Μπαρτσελόνα.
Οι Πειραιώτες δεν ήθελαν με τίποτα ο Λιθουανός προπονητής να πήγαινε στη Φενέρ, γιατί θα ζητούσε πάση θυσία να μείνει ο Κώστας Σλούκας. Όχι ότι ο νέος προπονητής των Τούρκων (όποιος και να είναι), δεν θα θέλει τον Σλούκα.

Είναι διαφορετικό, όμως, να μιλάμε για τον Σάρας και διαφορετικό π.χ. για τον Σαρίτσα. Στον Γιασικεβίτσιους θα του κάνεις και δύο παραπάνω πράγματα, γιατί είναι ο Γιασικεβίτσιους και τον παρακάλαγες να έρθει. Στον Σαρίτσα, όμως, ή στον κάθε Σαρίτσα κάνεις χάρη (που λέει ο λόγος), παίρνοντάς τον στη Φενέρ.

Με λίγα λόγια στον Σάρας έπρεπε να κάνεις υπερβάσεις για να τον πείσεις, στον Σαρίτσα, όμως, και σε αυτούς τους προπονητές δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Όπως έχετε καταλάβει, πλέον είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος, ώστε ο Σλούκας να αποδεσμευτεί από τους Τούρκους και να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, σκορπώντας έτσι ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Παίρνοντας και τον Σλούκα, οι Πειραιώτες κλείνουν το ρόστερ τους και αρχίζουν να ετοιμάζουν μία ομάδα που θέλει να πάει στο φάιναλ-φορ. Αλλαγή θα υπάρξει στο ρόστερ μόνο αν ο Ολυμπιακός αγωνιστεί στην Α1. Κάτι που τώρα μοιάζει απίθανο, αλλά μετά τις εκλογές της ΕΟΚ ίσως να μην είναι. Αν δεν συνεχίσει, δηλαδή, στο τιμόνι η παράταξη του μισητού στον Ολυμπιακό, Γιώργου Βασιλακόπουλου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.