Ads Top

Ζιντάν σε Πέρεθ: «Σου βρήκα ταλέντο μεγαλύτερο από τον Μπαπέ!»


Τον επόμενο επιθετικό που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στο μέλλον φαίνεται πως βρήκε από τώρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει “ψηστήρι” στον Κιλιάν Μπαπέ.
Ο Γάλλος φορ είναι ποδοσφαιρική “καψούρα” τόσο του Ζινεντίν Ζιντάν όσο και του προέδρου της “βασίλισσας”, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ωστόσο, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ότι δηλαδή θα χάσει το μεγάλο της αστέρι και μάλιστα τόσο σύντομα. Άλλωστε οι Παριζιάνοι μπορούν να κάνουν κάθε επιθυμία του πραγματικότητα, όσον αφορά το χρηματικό κομμάτι.

Από την πλευρά του ο Μπαπέ θέλει να γράψει ιστορία. Όπως έκανε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την εθνική Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας. Κάτι που δεν εξαγοράζεται με χρήματα. Κάτι που φαίνεται να αργεί όσο παραμένει στη γαλλική πρωτεύουσα, μιας και η Παρί μπορεί να έχει δυνατό ρόστερ, αλλά η φανέλα της ακόμα είναι “ελαφριά”.

Οι “μερένχες” γνωρίζουν πως για να τον φέρουν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Τι όμως θα μπορούσε να γίνει για να γλυτώσουν χρήματα και να πάρουν κάποιο να που να του… μοιάζει;Έχει βρει ήδη τον... επόμενο Μπαπέ ο Ζιντάν!

Έχει βρει ήδη τον… επόμενο Μπαπέ ο Ζιντάν!

Οι ακαδημίες της Μονακό είναι γνωστές ανά τον κόσμο. Σίγουρα δεν έχουν το όνομα ή τη φήμη εκείνων του Άγιαξ ή της Μπαρτσελόνα. Όμως, η δουλειά που γίνεται εκεί πέρα είναι υψηλού επιπέδου. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Οι Μονεγάσκοι κατά καιρούς έχουν βγάλει μερικούς σπουδαίους φορ από τα “σπλάχνα” τους. Ο τελευταίος μεγάλος ήταν ο Κιλιάν Μπαπέ. Η ιστορία του εκτός από γνωστή είναι και πρόσφατη. Πως θα αντιδρούσε κάποιος, όμως, αν του έλεγαν πως οι Γάλλοι δεν αποκλείεται να έχουν στα χέρια τους τον… διάδοχό του. Και μάλιστα αυτός μπορεί να είναι και καλύτερος.



Ο λόγος για τον Μαλαμίνε Εφεκελέ. Πρόκειται για τον 15χρονο επιθετικό της Μονακό που βγάζει μάτια τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις του γαλλικού συλλόγου. Οι συνεργάτες του Ζινεντίν Ζιντάν ήδη τον έχουν εντοπίσει. Ο “Ζιζού” ξέρει πολλά για την περίπτωσή του, όπως έκανε γνωστό η “Marca”. Τόσα πολλά που φτάνουν να τον αφήσουν με το… στόμα ανοιχτό.

Γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος τεχνικός έχει επισημάνει στον Φλορεντίνο Πέρεθ να κινηθεί άμεσα για την αγορά του μιας και θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τον Κιλιάν Μπαπέ πολύ γρήγορα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.