Ads Top

Μαρτίνς: «Η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν χρήσιμη - Δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε!»


Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ ξύπνησε τους παίκτες του Ολυμπιακού και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει όσα έχει πετύχει η ομάδα του.
Ο Μαρτίνς είπε στο συνδρομητικό κανάλι μεταξύ άλλων για:

Την διαχερίση της ήττας από τον ΠΑΟΚ: «Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά παραδόξως αυτή η ήττα φάνηκε πολύ χρήσιμη σε εμάς. Όλοι οι παίκτες μετά από αυτή την ήττα ξύπνησαν. Ήταν σαν ξυπνητήρι και μια αναγκαία επαγρύπνηση για εμάς. Έπρεπε όλοι να θυμηθούμε πως πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν».  

Την ομοιότητα με Λίβερπουλ και τον κόσμο: «Είναι θετικό πως ο κόσμος πιστεύει σε εμάς. Πρέπει  να σταματήσουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Είναι ανθρώπινο αυτό που συνέβη και δεν έχει συμβεί μόνο σε εμάς. Ίσως παίζει ρόλο πως κατακτήσαμε πρόωρα τον τίτλο. Μοιάζει με την περίπτωση της Λίβερπουλ. Όμως η Λίβερπουλ δεν έχει κάτι άλλο να διεκδικήσει σε αντίθεση με εμάς». 

Τους αριθμούς: «Θέλω να υπενθυμίσω κάποια πράγματα σε όσους αμφιβάλλουν και μας αμφισβητούν. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Έχει την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση, τον πρώτο σκόρερ, έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ, έχει τους περισσότερους πόντους και δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τη λάμψη όσων κατακτήσαμε». 

Την υπόσχεσή του προς τους φίλους του Ολυμπιακού: «Ναι, αυτή την στιγμή η ομάδα δεν είναι σε καλή φάση αλλά να είναι σίγουροι οι φίλοι μας πως στη συνέχεια θα είμαστε η ομάδα που έχουν συνηθίσει να βλέπουν»! 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.