Ads Top

Λεκλέρ: «Λυπάμαι πολύ, ο Σεμπάστιαν δεν έκανε κάτι λάθος!»


Ο Σαρλ Λεκλέρ απολογήθηκε για το λάθος που έκανε στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση και έφερε την εγκατάλειψη τόσο του ιδίου όσο και του Σεμπάστιαν Φέτελ.
Το Grand Prix της Στυρίας εξελίχθηκε με απογοητευτικό τρόπο για τη Ferrari, η οποία είδε τα δύο μονοθέσιά της να εγκαταλείπουν από τον πρώτο κιόλας γύρω. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τον Σαρλ Λεκλέρ συγκρούστηκαν στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα ο αγώνας τους.

Λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση, κι ενώ ο αγώνας για τους υπόλοιπους οδηγούς συνεχιζόταν, ο Γερμανός και ο Μονεγάσκος τοποθετήθηκαν για την στιγμή που κόστισε σε αμφότερους.

"Ξαφνιάστηκα! Είχα την εσωτερική και δεν περίμενα ο Σαρλ να κάνει κάτι" ανέφερε λακωνικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον Σαρλ Λεκλέρ να χρησιμοποιεί τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να εξηγήσει τι συνέβη: "Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Λυπάμαι πολύ, αλλά το να λυπάμαι δεν είναι αρκετό. Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) δεν έκανε κάτι λάθος σήμερα. Απογοήτευσα την ομάδα μου, όλα τα άτομα που δούλευαν μια βδομάδα για να ετοιμάσουν τις αναβαθμίσεις. Ήμουν πολύ πρόθυμος να κερδίσω αυτές τις θέσεις στον πρώτο γύρο. Θα μάθω από αυτό".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.