Ads Top

«Δώρο» δύο παίκτες ο Μαρινάκης στον Μαρτίνς!


Η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναμένεται να γίνει πραγματικότητα!
Μπορεί να χρειάζονται αρκετά χρήματα για να κλείσουν οι δύο κινήσεις, ωστόσο αυτή τη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς είναι «βασιλιάς» στο λιμάνι και ό,τι λέει γίνεται.
Η προχτεσινή παρουσία στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού των δύο δανεικών του, του Χασάν δηλαδή και του Μάριο Γκασπάρ, λογικό ήταν να πυροδοτήσει εκ νέου τη σεναριολογία αναφορικά με την πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να μονιμοποιήσουν την παραμονή τους στο ρόστερ τους, μετατρέποντας σε αγορές τις συμφωνίες που έχουν με Μπράγκα και Σπόρτινγκ αντίστοιχα.

Κάτι καινούργιο δεν είναι. Δεδομένη εδώ και καιρό η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για να διατηρήσει τους δύο παίκτες στη διάθεσή του, έχει μεταφερθεί αρμοδίως και αναλόγως γίνονται οι διάφορες κινήσεις. Υπενθυμίζεται πως οι συμφωνημένες ρήτρες εξαγοράς των δύο ποδοσφαιριστών είναι 2,5 εκατ. ευρώ για τον Αιγύπτιο επιθετικό και 1 εκατ. ευρώ για τον Ανγκολέζο ακραίο μπακ.

H πανδημία προφανώς και άλλαξε τα δεδομένα. Όχι τις προθέσεις του συλλόγου, αλλά τις… διαθέσεις αναφορικά με την ικανοποίηση των οικονομικών παραμέτρων των συμφωνιών. Βασικός στόχος, η μείωση των buy-outs των δύο ποδοσφαιριστών. Το πρώτο βήμα, ήταν η παράταση του δανεισμού τους ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Με κάποια… ανταμοιβή προς τους δύο πορτογαλικούς συλλόγους και αρκετά έγκαιρα, επιτεύχθηκε.

Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, κερδήθηκε χρόνος για περαιτέρω διαπραγμάτευση. Για τον Αιγύπτιο τα πράγματα και η κατάσταση είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα. Εκτιμάται πως μ’ ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ (ποσό που ο Ολυμπιακός προσφέρει), μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Για τον Γκασπάρ, πέραν της Σπόρτινγκ, το θέμα που πρέπει να ξεπεραστεί – και ίσως είναι το σημαντικότερο – είναι οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, αφού έχει λαμβάνει 2,25 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία που δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Σπόρτινγκ! Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός, οπότε εν πολλοίς τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη δική του «διάθεση» (και φυσικά τη δυνατότητα συμβιβασμού με την Σπόρτινγκ) να δεχτεί – πιθανώς – μείωση αποδοχών.

Να τονιστεί πάντως πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του «σκύλου», δεν θα πρέπει στην περίπτωση του Γκασπάρ να αποκλειστεί ενδεχόμενος νέος δανεισμός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.