Ads Top

Τίποτα σίγουρο για Φερέιρα!


Παρά την αισιοδοξία που προέκυπτε από τις δηλώσεις του Πορτογάλου, φαίνεται πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ.
Την Κυριακή το βράδυ, μετά τη λήξη του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Ωστόσο, από χθες ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ενημέρωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η αλήθεια δεν είναι όπως την παρουσίασε ο 42χρονος προπονητής.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως είναι προβληματισμένοι πως σύντομα η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί εκ νέου, ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί για την επόμενη χρονιά και φυσικά τα προκριματικά του Champions League.

Συγκεκριμένα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, αφού στις 25-26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Όλαφ Ρέμπε, παρουσιάζεται να εκφράζει την άποψη πως είναι δύσκολη για την ομάδα να κάνει μία νέα αρχή, από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια όσον αφορά την επόμενη σεζόν είναι στενά θα ήταν καλό να μείνει ο Φερέιρα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.