Ads Top

Στέλιος Μαλεζάς: Κρεμάει τα παπούτσια του!


Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Στέλιος Μαλεζάς και γίνεται προπονητής!
Ο Στέλιος Μαλεζάς φαίνεται πως σταματά το ποδόσφαιρο και παρότι δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι ακόμα, από ημέρα σε ημέρα αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αγωνίζεται για τον Α.Ο. Ξάνθη, αφήνει πίσω του μία αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα, με μεγάλες στιγμές ενώ η ελληνική ομάδα που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αποτελεί πλέον ειλημμένη απόφαση από τον ίδιο. Για αυτό είναι θέμα ημερών να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα. Με συνολικά 11,5 σεζό, σύμφωνα με το sportime, ήταν παίκτης της πρώτης ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά», φτάνοντας στο σημείο να «γράψει» 241 συμμετοχές και να πετύχει και πέντε γκολ.

Το επόμενο βήμα του είναι η σχολή UEFA B+A και τα διπλώματα προπονητικής. Πιθανότατα, λοιπόν, ο «Μάλε» να γίνει στο μέλλον επαγγελματίας προπονητής, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στο ποδόσφαιρο. Και να σημειωθεί πως στην καριέρα του- εκτός από τον ΠΑΟΚ– είχε ακόμα πέρασμα από τον Ηρόδοτο, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη, καταγράφοντας συνολικά 348 επίσημες συμμετοχές και 7 γκολ.

Πόσο πιθανό είναι να αξιοποιηθεί μελλοντικά από τον ΠΑΟΚ;

Σε κάθε περίπτωση, ο «Μάλε», είναι ένας άνθρωπος που πάντα μπορεί να αποτελέσει μία σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ μελλοντικά. Θυμίζουμε πως ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης. Το 2003 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ κατά την περίοδο 2004 – 2005 δόθηκε δανεικός στον Ηρόδοτο, για να επιστρέψει την επόμενη χρονιά και πάλι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το καλοκαίρι του 2012, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από εννέα χρόνια παρουσίας, κατά τα οποία πραγματοποίησε 129 συμμετοχές πρωταθλήματος, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία και τη Φορτούνα Ντύσσελντορφ, όπου στα δύο χρόνια παραμονής του είχε 33 συμμετοχές πρωταθλήματος, 21 στην Μπουντεσλίγκα (2012 – 2013) και 12 στη δεύτερη κατηγορία (2013 – 2014).

Τον Ιούλιο του 2014 επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, μα την επόμενη χρονιά κι έπειτα από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τη δεύτερη χρονιά μετά την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (2016 – 2017), κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, που ήταν και ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του. Με τη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Ξάνθης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.