Ads Top

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χωρίς Αγιούμπ το «τριφύλλι»


Ανακοινώθηκε η αποστολή του «τριφυλλιού» για το ντέρμπι της Κυριακής (5/7).
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός χωρίς τον Αγιούμπ θα δούμε στο ΟΑΚΑ.
Ο Μαροκινός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου (4/7) και προτιμήθηκε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή

Ουσιαστικά τη θέση του παίρνει ο Μπεκ. Ο Δανός επιστρέφει μετά από καιρό σε αποστολή έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στο αρχικό σχήμα δύσκολα θα είναι, αλλά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τα πλέι οφ για εκείνον είναι μία ευκαιρία να αντιστρέψει την κατάσταση και να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι με το μέρος του.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης προτίμησε να αφήσει εκτός τον Χριστογεώργο. Ο 20χρονος νεαρός έπαιξε βασικός με τον Άρη και τα πήγε καλά χωρίς να δεχτεί, βέβαια, πολλή πίεση. Ωστόσο, τη θέση του στην αποστολή πήρε τώρα ο Ξενόπουλος. Βασικός στο ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Διούδης, ενώ γενικότερα δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ούτως ή άλλως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές επιλογές σε αρκετές θέσεις με αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος η συμμετοχή κάποιων παικτών στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Τζαβίδας, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.